.

OnePlus 5 in Soft Gold nu beschikbaar

Smartphones

OnePlus heeft zoals verwacht aangekondigd dat de OnePlus 5 tijdelijk in de kleur goud kan worden aangeschaft. Het bedrijf noemt de kleur ‘Soft Gold’ en deze versie is beschikbaar met 6GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. In tegenstelling tot de overige modellen, heeft de goudkleurige versie van de OnePlus 5 een witte voorkant in plaats van zwart. Daarnaast zal OnePlus het toestel in Slate Gray binnenkort ook aanbieden met 8GB ram en 128GB opslag. Tot op heden was deze high-end versie alleen verkrijgbaar in Midnight Black.

OnePlus 5 in Soft Gold

De goudkleurige OnePlus 5 is zeer vergelijkbaar met de OnePlus 3 en 3T in goud. Het betreft een subtiele tint goud en heeft een zachte afwerking die goed past bij de naam. Door de witte voorkant zijn de bezels boven en onder het scherm veel duidelijker zichtbaar. Afgezien van de kleur, is deze versie van de OnePlus 5 identiek aan het model dat in juni zijn debuut maakt. Het toestel beschikt over een Snapdragon 835-soc van Qualcomm, een 5,5-inch oledscherm (1920 x 1080 pixels) en een dubbele camera (16- en 20-megapixelsensor). Alle modellen zijn nu via de site van OnePlus te bestellen.

Elektronische beeldstabilisatie in 4k

OnePlus is ook begonnen met de uitrol van OxygenOS 4.5.7 naar de OnePlus 5. De software-update voegt onder andere de optie toe om elektronische beeldstabilisatie te gebruiken wanneer er in 4k-resolutie wordt opgenomen. Verder bevat de update een nieuw lettertype en de Android-beveiligingsupdates zijn bijgewerkt tot 1 juli. Het bedrijf zegt ook verbeteringen te hebben doorgevoerd met betrekking tot de accuduur in stand-by en de stabiliteit van Wi-Fi.

Er zijn ook een aantal bugs opgelost. Volgens de lijst met veranderingen komen de geluidlekken in de speaker bij het gebruik van oordopjes niet langer voor en ontbreken er niet langer geluidskanalen bij het opnemen van video.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren