OnePlus 3 met lcd-scherm en Snapdragon 821-soc op komst?

Smartphones

Er gaan geruchten dat OnePlus werkt aan een aantal nieuwe smartphones, waaronder een Plus-versie van de OnePlus 3. Dit nieuwe apparaat zou de eerste phablet van het bedrijf zijn en worden aangedreven door de nieuwe Snapdragon 821-soc van Qualcomm, die 10% betere prestaties biedt en is voorzien van een verbeterde beeldprocessor voor de camera.

OnePlus 3S?

Volgens de site GizmoChina is er momenteel een tekort aan amoled-schermen voor de OnePlus 3 en dit zou mogelijk de reden zijn waarom het bedrijf een nieuwe versie overweegt. Momenteel staat er voor de kleur Graphite een levertijd van van drie weken en ook is Soft Gold volledig uitverkocht.

Vanwege de tekorten zou OnePlus de productie tijdelijk hebben gestaakt met de bedoeling om een aangepaste OnePlus 3 te introduceren met enkele veranderingen, zoals een led-scherm in plaats van een amoled-scherm. Onduidelijk is nog of dit nieuwe scherm een 1080p- of 2k-resolutie krijgt. Deze wijziging zal door veel gebruikers worden gezien als een downgrade, maar dit model krijgt naar verluidt als ‘goedmaker’ de beschikking krijgen over een snellere Snpadragon 821-soc.

Deze verbeterde OnePlus 3 krijgt mogelijk een nieuwe naam, zoals bijvoorbeeld de OnePlus 3S, of een ander versienummer. Vooralsnog gaat het om geruchten en heeft het bedrijf zich nog niet uitgelaten over de voorraadproblemen. Mochten de tekorten aanhouden, dan is het aannemelijk dat het de overstap gaat maken van lcd naar amoled, met de Snpadragon 821-soc als bonus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren