Nieuwe foto’s verschijnen van Huawei Ascend P8

Smartphones

huaweiOp het internet zijn mogelijk de eerste foto’s verschenen van het volgende Huawei vlaggenschip, de Ascend P8. Op de foto’s zien we de voorkant en achterkant van de high-end Android smartphone. Het zou volgens recente geruchten gaan op de laatste Huawei smartphone die onder de Ascend naam wordt uitgebracht.

Mocht het gaan om een legitiem lek, dan borduurt Huawei met de Ascend P8 voort op het ontwerp van zijn voorganger met afgeronde hoeken en strakke lijnen. De Chinese smartphone fabrikant heeft de bezels rondom het scherm zeer klein weten te houden en ook aan de voor- en achterkant is er weinig ruimte overgelaten voor de aluminium behuizing.

[sc:adsense-tekst ]

De plaatsing van de camera en flitser lijkt in vergelijking met een eerder lek iets te zijn aangepast, maar het duurt vermoedelijk toch nog even en we weten dat er tegenwoordig veel kan veranderen voor de lancering van een product.

Dezelfde bron verwacht dat de Ascend P8 van Huawei wordt voorzien van een 5,2-inch IPS display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Het vlaggenschip draait op een intern ontwikkelde HiSillicon Kirin 930 met ondersteuning voor 64-bit instructies en 3GB werkgeheugen. De hoeveelheid opslagruimte voor media, apps en andere content is nog onbekend.

Daarnaast zou de cameramodule zijn voorzien van een 13-megapixel sensor met optische beeldstabilisatie, een feature die we in 2015 steeds vaker verwachten te zien op de high-end smartphones. De accu heeft een capaciteit van 2600mAh en gezien het 1080p display hoeft dat niet voor al te veel problemen te zorgen.

De Huawei Ascend P8 verschijnt naar verluidt ergens in het tweede kwartaal van 2015 en draait op de laatste versie van Android 5.0 Lollipop in combinatie met Huawei’s eigen interface.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*