Nexus 5X of Nexus 6P kopen? Beide nu te pre-orderen in Nederland

Smartphones

Nexus 5XDe Nexus 5X en Nexus 6P zijn vanavond door Google eindelijk aangekondigd en inmiddels is het in Nederland ook al mogelijk om een pre-order te plaatsen bij CoolBlue. De levertijd is momenteel nog onbekend, maar we verwachten dat de uitlevering van de Nexus 5X en Nexus 6P eind oktober of begin november van start gaat.

Nexus 5X en Nexus 6P kopen

Op de site van CoolBlue wordt de LG Nexus 5X met 16GB aangeboden voor €479 in de kleuren wit en zwart. De 32GB-versie van de Nexus 5X gaat voor €529 over de toonbank.

De Huawei Nexus 6P is vooralsnog alleen met 32GB opslaggeheugen beschikbaar in de kleuren zilver en zwart. Het toestel is te koop voor €649.

Specificaties

Dit jaar zijn LG en Huawei verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van respectievelijk de Nexus 5X en de Nexus 6P. Google hoopt dit jaar een zo groot mogelijke doelgroep aan te spreken door twee totaal verschillende toestellen op de markt te brengen, de Nexus 5X met een 5,2-inch 1080p scherm, terwijl de Nexus 6P is voorzien van een 5,7-inch QuadHD AMOLED-scherm (2560 x 1440 pixels).

Nexus 5X

De overige specificaties van de Nexus 5X bestaan uit een 64-bit hexa-core Snapdragon 808-soc, 2GB (LPDDR3) werkgeheugen, Adreno 418-gpu, 12,3-megapixelcamera (achter), 5-megapixelcamera (voor), vingerafdrukscanner en een 2700mAh accu.

Nexus 6P

Qua specificaties is de Huawei Nexus 6P iets krachtiger dankzij de Snapdragon 810-soc met twee extra Cortex-A57 cores en een snellere Adreno 430-gpu. Ook beschikt de Nexus phablet over 3GB (LPDDR4) werkgeheugen en een 8-megapixelrontcam voor het maken van selfies. Verder zal de 3500mAh accu moeten resulteren in een langere accuduur.

Huawei Nexus 6P

Beide modellen beschikken aan de onderzijde over een USB-C-poort en draaien uit de doos op Android 6.0 Marshmallow.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*