Motorola vervangt Nexus 6 modellen met loszittende achterkant

Smartphones

Het lijkt op het eerste oog geen groot probleem te zijn, maar een aantal Nexus 6 gebruikers hebben last van een gebolde achterkant. Het is niet geheel duidelijk of dit te maken heeft met de bouwkwaliteit van de specifieke Nexus 6 toestellen, want het zou ook kunnen zijn dat dit probleem wordt veroorzaakt door een uitgezette en defecte accu.

Nexus-6-defective-back-plate-640x410

Een Nexus 6 gebruiker nam via Twitter contact op met Motorola met het probleem dat bij deze gebruiker niet eenmaal, maar inmiddels al tweemaal is voorgekomen. Volgens een andere Nexus 6 gebruiker heeft dit te maken met een defecte accu. Motorola bevestigt in een reactie dat dit probleem al enkele malen is voorgekomen en zegt hulp te willen bieden bij het vervangen van dit defecte toestel.

[sc:adsense-tekst ]

Mocht je tegen dit probleem aanlopen, dan is het verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen met Motorola of de winkel/provider waar je het toestel hebt aangeschaft.

Ben jij al tegen dit probleem aangelopen? Laat het ons weten in de reacties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*