Moto X, Moto G 4G en Moto E worden geüpdatet naar Android 5.1

Smartphones

Moto X, Moto G 4G en Moto E worden geüpdatet naar Android 5.1In het bezit van een Motorola Moto X, Moto E of Moto G 4G en wacht je nog altijd op de Android 5.0 Lollipop update? Dan hebben we goed en slecht nieuws voor je. Het slechte nieuws is dat je nog even moet wachten totdat je toestel op Lollipop zal draaien. Het goede nieuws is dat Motorola heeft besloten om Android 5.0 Lollipop over te slaan en de Moto X, Moto E en Moto G 4G direct naar Android 5.1 Lollipop te updaten.

Wanneer de update wordt uitgebracht voor de Moto X, Moto E of Moto G 4G is nog niet geheel duidelijk, maar je bent er tegen die tijd wel zeker van dat je de nieuwste versie van Android draait. Het nieuws is officieel, want het naar buiten gebracht door de het hoofd van software product management, David Schuster.

Schuster zei helaas niet wanneer de Android 5.1 update voor de Moto X, Moto E en Moto G 4G wordt uitgebracht, maar we weten inmiddels al wel dat Motorola is begonnen met het intern testen van de updates. De kans is dan ook groot dat het niet veel langer meer zal duren voordat deze modellen de Android 5.1 Lollipop update kunnen verwachten.

[sc:adsense-tekst ]

1 Reactie

  1. Yesss!

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*