Moto G6, G6 Play en G6 Plus worden volgende maand gelanceerd

Smartphones

De prijs van de Motorola Moto G6 is opnieuw uitgelekt, ditmaal dankzij de Amerikaanse retailer Fry’s. Bovendien hebben we een beter idee gekregen wanneer de Moto G6, G6 Play en G6 Plus worden uitgebracht. Inmiddels zijn de productpagina’s van de Moto G6-serie weer offline gehaald, maar Droid Life wist nog net op tijd enkele screenshots te maken. De Moto G6-serie wordt waarschijnlijk op 19 april aangekondigd, zo blijkt uit een uitnodiging is is gestuurd naar de buitenlandse media.

Moto G6, G6 Play en G6 Plus

Over de specificaties zijn we niet veel wijzer geworden, echter suggereert de informatie van Fry’s dat de Moto G6 op 10 mei wordt gelanceerd, terwijl de G6 Plus een week later op 17 mei wordt uitgebracht. De goedkoopste uitvoering van de G6 heeft 32GB opslaggeheugen en een prijs van $249,99, terwijl de G6 Play werd kortstondig aangeboden voor $199,99. Op Amazon.co.uk werd de Moto G6 gespot voor £239,99, wat zou betekenen dat het toestel in Nederland rond de 280 euro gaat kosten.

Verwacht wordt dat dt G6 Play het goedkoopste model in de serie wordt. Motorola heeft de Play-modellen doorgaans uitgerust met een grotere accu en dat zal nogmaals het geval zijn. Volgens AndroidHeadlines heeft de accu van het toestel een capaciteit van 4000mAh. Onder de motorkap vinden we een Snapdragon 427-soc van Qualcomm en het 5,7-inch scherm heeft naar verluidt een resolutie lager dan 1080p.

De Moto G6 zou door Motorola zijn uitgerust met een 5,7-inch scherm met een beeldverhouding van 18:9 en een resolutie van 2160 x 1080 pixels. Verder zou de smartphone beschikken over een Qualcomm Snapdragon 450-processor, 32GB opslaggeheugen, een vingerafdrukscanner aan de voorzijde en twee camera’s aan de achterkant. Ten slotte is er nog de Moto G6 Plus, die een 5,93-inch zou moeten hebben met dezelfde 18:9 beeldverhouding en resolutie. Het belangrijkste verschil met de reguliere Moto G6 is dat de Plus wordt aangedreven door de Snapdragon 630-soc, waardoor het een snellere telefoon is dan het standaard model.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*