Microsoft werkt aan nieuw mid-range Windows Phone toestel

Smartphones

Lumia-830-golden-1Microsoft is in de afgelopen maanden druk bezig met het uitbreiden van zijn smartphone portfolio, zo kondigde het bedrijf recentelijk de Lumia 435, Lumia 532 en Lumia 535 aan, maar naast deze low-end producten komt het bedrijf uit Redmond binnenkort ook met een nieuw mid-range toestel. Deze Windows smartphone met het modelnummer RM-1072 moet een goedkoper alternatief worden van de Lumia 830.

De hardware van het nieuwe toestel is dan ook vrijwel identiek aan dat van de Lumia 830. Het scherm is nog steeds 5-inch groot en heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels. Onder de motorkap vinden we de quad-core Snapdragon 400-soc van Qualcomm, die in vrijwel alle mid-range toestellen is te vinden. Onduidelijk is nog hoeveel werkgeheugen er aanwezig is, maar we verwachten dat het om 1GB gaat, net als de overige recent aangekondigde Windows Phone producten. Standaard is er 8GB opslagruimte beschikbaar met de mogelijkheid tot uitbreiding dankzij een microSD kaartslot.

[sc:adsense-tekst ]

Op de achterkant is er wel een wijziging doorgevoerd. Het mid-range toestel is namelijk voorzien van een 8,7-megapixel camera, waardoor het toestel qua aantal megapixels tussen de Lumia 735 en Lumia 830 in zit. Op de voorzijde vinden we een selfie camera met een 720p resolutie.

De Microsoft smartphone met het modelnummer RM-1072 werd op 5 januari al gecertificeerd in Indonesië en wordt vermoedelijk spoedig aangekondigd. Er komt daarnaast ook een dual-sim variant. Het nieuwe apparaat krijgt naar verluidt een prijskaartje van $275 (€245).

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*