Microsoft kondigt 70 euro kostende Lumia 435 aan

Smartphones

Lumia435_Marketing_2_DSIMRecentelijk kondigde Microsoft nog de scherp geprijsde Lumia 535 aan, maar dit toestel is niet langer de goedkoopste optie in de Windows Phone line-up. Microsoft kondigde vandaag namelijk de slechts 70 euro kostende Lumia 435 en Lumia 435 dual-sim smartphones aan.

De Microsoft Lumia 435 is voorzien van een 4-inch lcd-display met een resolutie van 800 x 480 pixels, identiek aan dat van de Lumia 530. Onder de motorkap vinden we de dual-core Snapdragon 200 processor met 1GB werkgeheugen. De hoeveelheid geheugen is opmerkelijk, want de Lumia 435 beschikt over twee keer zoveel geheugen ten opzichte van de Lumia 635, hoewel de processor wel een stukje langzamer is. Het toestel draait op Windows Phone 8.1 met de Lumia Denim-update. Er is standaard verder 8GB opslagruimte beschikbaar dat kan worden uitgebreid tot 128GB door middel van een microSD kaart.

[sc:adsense-tekst ]

Op de achterkant is er een 2-megapixel camera te vinden die video’s kan opnemen in een 480p resolutie op 30 frames per seconde. Selfies kunnen ook worden geschoten dankzij de plaatsing van een VGA camera op de voorzijde. Op de Lumia 435 zijn standaard de Lumia Camera en Lumia Selfie apps geïnstalleerd.

De Lumia 436 weegt 131,9 en beschikt over een 1560mAh accu, die voldoende stroom moet leveren voor 12 uur beltijd (3G) of 21 uur op 2G. Het toestel kan over een 3G verbinding een maximale downloadsnelheid behalen van 42,2Mbps.

Daarnaast zijn alle gebruikelijke connectiviteit opties aanwezig zoals WiFi, Bluetooth, WiFi en A-GPS/GLONASS. Gratis offline navigatie is ook aanwezig dankzij de HERE Drive+ applicatie.

Microsoft gaat de Lumia 435 verkopen in de kleuren groen, oranje, wit en zwart en het Windows Phone 8.1 toestel moet vanaf februari beschikbaar zijn in een select aantal Europese landen.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*