MediaMarkt MerkenMarkt Dag 4: Philips, Motorola en Lenovo aanbiedingen

Besturingssystemen Nieuws Smartphones Televisies

De vierde dag van de MediaMarkt MerkenMarkt is van start is gegaan met enkele nieuwe deals. Sinds afgelopen maandag zijn er bij de MediaMarkt verschillende merken in de aanbieding en deze donderdag is er opnieuw een interessante selectie. De superdeals zijn echter slechts 24 uur geldig, wacht daarom niet te lang met het nemen van een beslissing. Alle aanbiedingen zijn dagaanbiedingen die op de dag zelf geldig zijn van 00:00 – 23:59. De MerkenMarkt loopt tot en met zondag 30 juli en gedurende deze periode scoor je flinke kortingen op nog heel veel andere merken.

MediaMarkt MerkenMarkt

Op donderdag krijg je korting op alle Ambilight-televisies en huishoudelijke/personal care producten van Philips. Daarnaast krijg je 10% korting op alle producten van Lenovo en Motorola, waaronder laptops, tablets en smartphones.

Op donderdag 27 juli zijn tijdens de MerkenMarkt de volgende merken in de aanbiedingen:

De site toont de normale prijzen, in je winkelmandje wordt de korting verrekend. Dit betekent dat de MediaMarkt de prijzen met de concurrentie blijft vergelijken, waardoor je kan rekenen op uiterst scherpe deals. Consumenten die vorige week een product hebben waar nu korting op zit, kunnen dit voordeel echter helaas niet claimen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*