MediaMarkt BTW Weg Ermee-actie 2020: alle informatie op een rij

Smartphones

De MediaMarkt BTW Weg Ermee-actie staat op het punt van beginnen Vanaf donderdag 23 januari tot en met zondag 26 januari 2020 krijg je 17,3% korting op een heel groot gedeelte van het assortiment.

Media Markt BTW Weg Ermee-actie 2020

We hebben in de afgelopen jaren de nodige kritiek zien verschijnen over de MediaMarkt BTW-actie. Zo zou de retailer zijn prijzen in de weken voor de actie langzaam verhogen, echter blijkt dat niet altijd het geval te zijn. Vanwege het dynamische prijssysteem kan het namelijk voorkomen dat de prijzen in een periode hoger of lager uitvallen dan op dit moment. Dit kan onder andere worden veroorzaakt door een actie die is afgelopen of een product dat door een concurrent voor een hogere prijs wordt aangeboden.

→ Bezoek hier de website van de MediaMarkt BTW-actie

Wanneer gaat de actie van start?

Op donderdag 23 januari om 00:00 gaat de btw-actie van start in de webshop van de MediaMarkt.

Wat zijn de populairste producten?

Hoe wordt de korting berekend?

In Nederland moet btw worden betaald en dat is tijdens de MediaMarkt BTW-actie niet anders. Om de korting te berekenen gebruik je de volgende berekening: €1210 x 100 = 121000 -> delen door 121 = €1000. Je krijgt dus een korting van €210,- en dat komt neer op een percentage van 17,36.

Kan ik een product vóór de actie kopen en daarna het verschil terugvragen?

In tegenstelling tot eerdere acties is het niet mogelijk om je geld terug te vragen wanneer je een product vóór de BTW-actie hebt aangeschaft.

→ Bezoek hier de website van de MediaMarkt BTW-actie

Welke producten zijn uitgesloten?

Net als voorgaande jaren zijn er verschillende categorieën uitgesloten.

  • Deelnemende categorieĂ«n: tv’s, audio, foto, video & drones, smartphones, smartwatches, desktops, laptops, tablets & e-readers, monitoren & printers, huishoudelijke apparatuur, keukenapparatuur, persoonlijke verzorging, smart home.
  • Uitgesloten categorieĂ«n: games, films & muziek, console hardware, computersoftware, speelgoed, boeken & spellen, alle Apple-producten, prepaidkaarten en abonnementen, Power Service en verzekeringen, cadeaukaarten en tegoedkaarten, accessoires.

Zijn de cashback acties van fabrikanten ook geldig?

Tijdens de Media Markt BTW-actie kun je gewoon gebruik maken van geldende cashback-acties van fabrikanten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren