Lumia 950 en Lumia 950 XL nu beschikbaar voor pre-order

Smartphones

De Microsoft Lumia 950 en Lumia 950 XL zijn sinds deze week bij vrijwel alle grote Nederlandse retailers beschikbaar voor pre-order. De Lumia 950 heeft zoals verwacht een adviesprijs gekregen van 599 euro, terwijl de grotere Lumia 950 XL beschikbaar is voor 699. Beide toestellen zijn vanaf de eerste week van december leverbaar, terwijl Microsoft de smartphones aankomende vrijdag al lanceert in de Verenigde Staten.

Lumia 950 en 950 XL pre-order

De Lumia 950 kan los worden aangeschaft voor de adviesprijs, maar ook zijn er enkele interessante abonnementen mogelijk waarbij je het toestel ‘gratis’ ontvangt. Een KPN abonnement zonder bijbetaling met 200 belminuten of 200 sms’jes en maar liefst 5GB aan internet kost €42,50 per/maand (24 maanden).

Bel je liever iets meer dan is Tele2 met zijn nieuwe 4G abonnementen mogelijk een nog betere optie, want een Lumia 950 sluit daar je af voor €39,- per/maand en daarvoor krijg een onbeperkt aantal belminuten en sms’jes plus 4000MB aan data. Voor de abonnementen van de overige providers raad ik je aan om even de sites van alle aanbieders door te nemen.

Ben je van plan om te gaan voor de Lumia 950 XL dan is het goed om te weten dat je bij het plaatsen van een pre-order een Display Dock t.w.v. €99,- cadeau krijgt. In combinatie met Continuum en je Lumia 950 XL tovert dit apparaatje je smartphone om tot een volwaardige computer. Het enige wat je nodig bent is een beeldscherm, toetsenbord en muis.

De Lumia 950 en Lumia 950 XL zijn beschikbaar bij de volgende aanbieders:

[sc:adsense-tekst ]

1 Reactie

  1. Zolang er geen Android OS op zit zal het weer een mislukt project worden.

    Gebruikers willen wel een M$$ toestel maar dan wel met de optie van Android.

    mies,

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*