Livestream: volg hier de onthulling van de iPhone 12 (Mini) en iPhone 12 Pro (Max)

Smartphones

Apple gaat vandaag vier nieuwe iPhones onthullen. Het evenement vindt plaats op dinsdag 13 oktober en start om 19:00 Nederlandse tijd. De gehele presentatie is door middel van een livestream hier te volgen.

iPhone 12 (Pro) livestream

De iPhone 12-serie bestaat naar verluidt uit vier modellen: een 5,4-inch iPhone 12 Mini, een 6,1-inch iPhone 12, een 6,1-inch iPhone 12 Pro en de 6,7-inch iPhone 12 Pro Max. We verwachten dat de toestellen zijn uitgerust met een 5G-modem. Verder komen de nieuwe iPhones met een verbeterd camerasysteem, de Apple A14-soc en een vernieuwd ontwerp.

Het bedrijf uit Cupertino zou tijdens het evenement ook een nieuwe draadloze oplader willen onthullen. Dit accessoire zou de MagSafe-merknaam kunnen terugbrengen. Op het gebied van audio denken veel mensen dat Apple heeft gewerkt aan over-ear-koptelefoons, mogelijk AirPods Studio. Het zou goed passen in de AirPods-serie. Ten slotte wordt er rekening gehouden met de introductie van de AirTags en een kleinere en goedkopere HomePod Mini.

Je kunt de livestream rechtstreeks op deze pagina bekijken, aangezien Apple zijn conferentie streamt op YouTube.

Als je een Apple TV hebt, kun je de Apple Events-app downloaden in de App Store. Hiermee kun je het evenement van vandaag streamen en oude presentaties opnieuw bekijken. Het app-pictogram is een paar dagen geleden bijgewerkt voor het evenement.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*