.

‘iPhone X gaat dit jaar niet zorgen voor supercyclus’

Smartphones

Maandenlang hebben veel Wall Street-analisten de verwachting uitgesproken dat een groot aantal bestaande iPhone-gebruikers de stap zullen maken naar de iPhone X, die op 3 november wereldwijd wordt gelanceerd. In het laatste rapport van KGI Securities-analist Ming-Chi Kuo valt echter te lezen dat de ‘supercycle’ vanwege meerdere factoren pas aan momentum zal winnen in 2018.

iPhone X

De analist verwacht dat de productieproblemen met de TrueDepth-cameramodule in 2018 zullen worden opgelost. Hij gelooft ook dat de nieuwe iPhone-modellen die in 2018 worden gelanceerd van een langere verkoopperiode mogen genieten, omdat de toestellen vermoedelijk veel van de aantrekkelijke eigenschappen van de iPhone X zullen overnemen.

Dit is wat Kuo over de huidige situatie schreef:

“De markt verwijst in het algemeen naar 2017 als de supercyclus van de iPhone, maar we denken dat de echte supercyclus pas in 2018 zal plaatsvinden om de volgende redenen: (1) De productieproblemen van de TrueDepth Camera’s worden grotendeels opgelost in 2018; (2) nieuwe modellen die in 2018 worden gelanceerd zullen van een langere verkoopperiode genieten dan die in 2017 zijn onthuld; (3) de productmix, specificaties en ontwerpen van de nieuwe iPhone-modellen zullen vanaf 2018 concurrerender zijn. We schatten dat Apple in 2017 tussen de 210-220 miljoen iPhones zal verschepen, met een groei naar 245-255 miljoen in 2018.”

→ Schrijf je nu in bij KPN en ontvang een notificatie wanneer de iPhone X beschikbaar is.

Kuo voorspelt dat zodra de productiekwestie van de iPhone X zijn opgelost in het vierde kwartaal van het jaar, het aantal leveringen in de eerste helft van 2018 sterk zal toenemen. De iPhone X is vanaf 27 oktober beschikbaar voor pre-order en wordt exact een week later gelanceerd. De verwachting is dat het komende vlaggenschip in de eerste periode beperkt beschikbaar zal zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren