iPhone SE vanaf eind juni/begin juli uit voorraad leverbaar

Smartphones

Apple’s nieuwste iPhone, de iPhone SE, is zonder twijfel een interessant apparaat. Het toestel beschikt over vrijwel dezelfde hardware als de iPhone 6s en 6s Plus in jasje van de bijna vijf jaar oude iPhone 5. De iPhone SE is daarnaast ook behoorlijk aantrekkelijk geprijsd voor een iPhone, de 16GB-versie is te koop voor 489,00 euro, terwijl de 64GB-versie voor 589,00 euro is te verkrijgen.

iPhone SE voorraad

Tijdens de presentatie van de laatste kwartaalcijfers onthulde Apple CEO Tim Cook dat de vraag naar de iPhone SE groter is dan het aanbod. De topman zei dat het bedrijf alles in het werk zet om de telefoon zo spoedig mogelijk bij iedere klant te krijgen. Sinds vorige week is het aanbod behoorlijk verbeterd, hoewel Apple nog niet de perfecte balans lijkt te hebben gevonden.

Het goede nieuws is dat de voorraadproblemen spoedig worden opgelost, want de leverdatum is in de afgelopen week niet op de Apple-website aangepast. Alle configuraties worden straks in de periode van 30 juni tot 4 juli uitgeleverd en vanaf dat moment verwachten we dat alle kleuren en configuraties uit voorraad leverbaar zullen zijn. Eerder deze maand werd er nog een levertijd van maximaal drie weken aangehouden. Bij de Apple Stores in Amsterdam, Den Haag en Haarlem is de iPhone SE direct op te halen.

Winkel Spacegrijs Zilver Roségoud Goud Prijs
Bol.com Voorradig Onbekend Voorradig Voorradig Vanaf €489,-
Coolblue Onbekend Onbekend Voorradig Voorradig Vanaf €489,-
Belsimpel.nl 5-7 dagen Voorradig Voorradig Voorradig Vanaf €489,-
Mobiel.nl Eind juni Eind juni Voorradig (64GB) Voorradig (64GB) Vanaf €489,-
GSMWijzer Eind juni Eind juni Voorradig (64GB) Voorradig (64GB) Vanaf €489,-
Media Markt 2 weken+ 2 weken+ Voorradig Voorradig Vanaf €489,-
Typhone.nl Onbekend Onbekend Onbekend Voorradig Vanaf €489,-

Ook verkrijgbaar bij KPN, T-Mobile en Tele2 vanaf 32,00 per maand (24 maanden).

Apple komt ook met opvolger?

Het heeft er dus de schijn van dat de iPhone SE een uitstekende keuze is geweest van Apple, hoewel bepaalde analisten claimen dat het bedrijf erg voorzichtig is met de aantallen die het produceert en verscheept in zijn distributiekanalen. Apple wil vermoedelijk voorkomen dat er een overschot aan toestellen wordt geproduceerd, vooral gezien het feit dat het bedrijf over drie maanden komt met nieuwe iPhones, waardoor de iPhone SE qua specificaties weer wat verder achterloopt en de vraag mogelijk daalt.

Gezien het succes van de iPhone SE ligt het voor de hand dat Apple doorgaat met deze betaalbare serie. We hopen dat Apple dan grotere veranderingen gaat introduceren, zoals een beeldscherm van hogere kwaliteit, een nieuw ontwerp dat niet is gebaseerd op een bestaande iPhone, kleinere bezels rondom het scherm en een sterk verbeterde FaceTime-camera.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren