iPhone 7 krijgt minder antennestrepen en laserautofocus

Smartphones

Vorige week verschenen er twee foto’s waarop de achterkant van de vermeende iPhone 7 zou zijn te zien. De foto’s lieten twee wijzigingen zien: een tweede opening naast de camera en een wijziging van de inmiddels beruchte antennestrepen.

iPhone 7 lek

In de eerste helft van 2016 hebben inmiddels alle grote fabrikanten hun vlaggenschepen aangekondigd, en de focus is inmiddels dan ook verlegd naar de toppers voor de tweede helft van het jaar. Samsung heeft bijvoorbeeld nog de Galaxy Note 6 in de pijplijn, maar het toestel dat de meeste aandacht zal krijgen is net als voorgaande jaren de iPhone 7 van Apple.

In de afgelopen maanden zijn er al een groot aantal geruchten over de iPhone 7 verschenen, echter blijft het lastig in te schatten hoe accuraat de berichtgeving tot nu toe is geweest. De nieuwe foto’s van de iPhone 7 scheppen in onze ogen ook geen duidelijkheid. De manier waarop de foto’s zijn geschoten suggereren namelijk dat de lekker enkele details verborgen wil houden, waardoor het lastig is te bepalen of er Photoshop aan te pas is gekomen.

Een eerdere foto toonde daarnaast geen antennestrepen, terwijl de vermeende iPhone 7 op deze foto wel antennestrepen heeft lopen over de boven- en onderkant. Het is nog steeds een verbetering ten opzichte van het huidige ontwerp, omdat ze niet langer in de breedte zijn geplaatst.

Verder zou de tweede opening naast de cameramodule een laserautofocussysteem herbergen. LG was een van de eerste fabrikanten met deze technologie en andere smartphone makers zijn inmiddels gevolgd. Opvallend genoeg lijkt de lens van de camera niet groter te zijn, terwijl schematische tekeningen hebben laten zien dat de module groter is geworden en verder naar de zijkant van de behuizing is geplaatst.

Over vier maanden zullen we met zekerheid kunnen stellen of de foto’s daadwerkelijk de iPhone 7 tonen of dat het een hoax is. De verwachting is dat de iPhone 7 en 7 Plus in september worden aangekondigd en vanaf begin oktober leverbaar zijn in de Benelux. Check hier de laatste geruchten over beide toestellen.

De huidige iPhone 6s en 6s Plus zijn respectievelijk vanaf €715 en €815 te koop bij Studentmobiel.nlBol.comMedia MarktBelsimpel.nl en Coolblue.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*