‘iPhone 13 (Pro) krijgt 120Hz always-on-scherm, geen bloedsuikermeter voor Apple Watch Series 7’

Smartphones

Een nieuwe video van de YouTuber EverythingApplePro heeft ons een idee gegeven wat we in 2021 van de iPhone 13 (Pro) kunnen verwachten. De informatie is afkomstig van telecominsider Max Weinbach en mochten de geruchten kloppen dan kunnen we andere uitkijken naar een always-on-scherm, kleine aanpassingen aan het ontwerp en meer. Daarnaast zijn er enkele details verschenen over Apple Watch Series 7.

iPhone 13

Het ontwerp van de iPhone 13 Pro zal naar verluidt nagenoeg ongewijzigd blijven. Apple zou de matte achterkant verder verfijnd hebben, waardoor het meer grip zal bieden dan zijn voorganger. “De matte achterkant wordt verfijnd. Dus in de 2021 iPhones, ik weet zeker dat Max verwijst naar de Pro-modellen, zullen een iets meer gripvaste getextureerde achterkant hebben. Hij zegt dat ze iets comfortabeler zullen zijn en hij gaat ervan uit dat het een soft mat zal zijn, zoals bij de Pixel-serie”, aldus EverythingApplePro.

De video bevestigt ook eerdere geruchten dat het scherm van de iPhone 13 Pro ondersteuning zal bieden voor verversingssnelheid van 120Hz, net als de iPad Pro. Apple zal bovendien een nieuwe LTPO-technologie gebruiken om de iPhone 13 Pro een always-on-functie te geven, vergelijkbaar met wat al beschikbaar is op de Apple Watch.

Het always-On Display heeft een minimale aanpasbaarheid. Het huidige ontwerp ziet er in feite uit als een versimpelde versie van het traditionele lockscreen. De tijd en accu worden altijd weergeven, terwijl notificaties een balk en pictogrammen gebruiken. Na ontvangst zal de notificatie op een normale manier worden getoond, echter zal het scherm niet volledig oplichten.

De iPhone 13 Pro-serie zou ook beschikken over een verbeterde ultragroothoeklens, die ditmaal bestaat op vijf componenten in plaats van zes. De lens zou in vergelijking met de andere twee lenzen nog steeds van mindere kwaliteit zijn, echter werkt Apple nog aan verbeteringen die voor de release kunnen worden doorgevoerd. Een andere vernieuwing is de aanwezigheid van de portretmodus in video’s. Dit werkt door middel van software en het effect van de geblurde achtergrond kan daardoor ook achteraf worden aangepast.

Andere onderwerpen die in de video worden behandeld zijn:

  • Sterkere MagSafe-magneten voor de iPhone 13-serie
  • Astrofotografiemodus wanneer de iPhone 13 sterren of de maand detecteert bij het gebruik van de camera-app, waarbij er langere sluitertijd mogelijk is dan bij de reguliere nachtmodus.
  • AirTags staan gepland voor release in maart of april.
  • Apple Watch Series 7 heeft geen bloedsuikermeter.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*