.

Nieuwe beelden tonen voor- en achterkant Huawei Mate 20 Pro

Smartphones

De Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro zullen volgende week officieel worden aangekondigd, echter is er nog weinig wat we niet weten over beide smartphones. In de afgelopen maanden zijn er verschillende foto’s en officiële marketingsrenders van de Mate 20-serie gelekt en vandaag is het opnieuw raak. Op het Chinese Weibo zijn er foto’s gepubliceerd van de voor- en achterkant van de Huawei Mate 20 Pro.

De foto’s laten zien dat de Mate 20 Pro is uitgerust met een licht gekromd scherm. Het scherm heeft een resolutie van 3120 x 1440 pixels en is volgens eerdere geruchten 6,3-inch groot met een inkeping aan de bovenkant waarin verschillende sensoren zitten verwerkt, zoals een 3D-camera voor gezichtsherkenning en een notificatieled. In het onderste gedeelte van het oled-scherm is een vingerafdruksensor geïmplementeerd, waardoor gebruikers de Mate 20 Pro kunnen ontgrendelen door een vinger op het scherm te drukken.

Aan de achterzijde is er gekozen voor een vierkante cameramodule, die bestaat uit drie camerasensoren en een enkele ledflitser. Deze cameramodule is ontwikkeld in samenwerking met Leica. Het zou met de nieuwe camera’s onder andere mogelijk zijn om vijf keer optisch te zoomen, oftewel zoomen zonder verlies van kwaliteit.

De Mate 20 Pro wordt aangedreven door Huawei’s eigen Kirin 980-soc. Deze 7nm-chip zal ervoor dat de Mate 20 Pro de snelste Android-smartphone op de markt wordt. Huawei is van plan om de Huawei Mate 20 Pro in de kleuren zwart, blauw en Twilight op de markt te brengen. Het nieuwe vlaggenschip zou bovendien ondersteuning bieden voor draadloos opladen en snelladen. Bovendien is het met de Mate 20 Pro mogelijk om de case van de draadloze Huawei Freebuds 2-oordopjes op te laden door deze op de achterkant te leggen.

De Huawei Mate en Mate 20 Pro worden officieel geïntroduceerd op 16 oktober 2018 in Londen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren