HTC U12+ op negental foto’s te zien

Smartphones

In het afgelopen weekend zijn er een negental foto’s van de HTC U12+ op Facebook gepubliceerd. Het ontwerp dat op de foto’s is te zien komt grotendeels overeen met de informatie die tot op heden over het aankomende vlaggenschip is verschenen. De verwachting is dat HTC de U12+ in mei officieel gaat onthullen.

HTC U12+

Op de foto’s zien we dat HTC niet heeft gekozen voor een inkeping aan de bovenkant van het scherm, maar voor een traditionele bezel. Het zou gaan om een 5,5-inch lcd-scherm met een beeldverhouding van 18,5:9 en een resolutie van 2960 x 1440 pixels. Er is gekozen voor een aluminium frame met een voor- en achterkant van glas. Onder de cameramodule is de vingerafdrukscanner geplaatst.

Het toestel is water- en stofdicht (IP68) en dankzij de glazen achterkant is er ondersteuning aanwezig voor draadloos opladen via de Qi-standaard. De Quick Charge 4+ technologie van Qualcomm wordt ook door HTC gebruikt, waarmee de HTC U12+ tot 15% sneller kan worden opgeladen.

Boven het scherm vinden we een twee 8-megapixelsensoren met optische beeldstabiliteit en ondersteuning voor HDR Boost. Aan de achterzijde zou zijn gekozen voor een 12-megapixelsensor met een f/1.5-lens, UltraPixel 4-technologie en UltraSpeed AF in combinatie met een 16-megapixelsensor. Optische beeldstabilisatie zou aanwezig zijn voor beide lenzen. De led-flitser is onder de camera geplaatst.

De HTC U12+ wordt aangedreven door de Snapdragon 845-soc van Qualcomm in combinatie met 6GB of 8GB RAM en 64GB of 128GB aan opslagruimte. Het opslaggeheugen kan worden uitgebreid door middel van microSD met maximaal 2TB capaciteit.

Uit de doos draait de HTC U12+ op Android Oreo en een nieuwe versie van de HTC Sense-interface. De telefoon komt ook met Edge Sense 2, waardoor je bepaalde functies kan uitvoeren door in de behuizing te knijpen. Er is ook HTC Usonic-technologie aanwezig die het geluid naar wens aanpast. Verder is er ondersteuning aanwezig voor NFC, Wi-Fi 802.11ac, HTC BoomSound en Bluetooth 5.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*