.

‘HTC gaat HTC U11 Life en U11 Plus op 2 november onthullen’

Smartphones

HTC houdt een evenement op 2 november, waar het mogelijk twee nieuwe smartphones voor de U11-serie gaat onthullen. Het Taiwanese nodigde vandaag de media uit en op de uitnodiging is een grote ‘U’ afgebeeld, wat suggereert dat de nadruk op de HTC U-serie zal liggen.

Nieuwe HTC-smartphones op komst

In de afgelopen zijn er verschillende geruchten geweest die hebben gesuggereerd dat er twee nieuwe HTC-smartphones op komst zijn. Het zou gaan om een mid-range apparaat bedoeld voor het Android One-programma van Google en een high-end smartphone die de concurrentie aan moet gaan met de nieuwste vlaggenschepen. Het is niet duidelijk of beide apparaten op 2 november zullen worden gelanceerd, maar het lijkt erop dat er tenminste één nieuwe smartphone wordt gepresenteerd.

De HTC U11 Life zou onderdeel uitmaken van het Android One-programma en het best kunnen worden omschreven als een goedkopere uitvoering van de originele HTC U11. Het toestel zou beschikken over een 5,2-inch scherm, een Snapdragon 630-soc en een 16-megapixelcamera aan de voor- en achterzijde. Er zullen twee configuraties worden aangeboden, een model met 3GB RAM en 32GB opslag en versie met 4GB RAM en 64GB opslag. Gelekte afbeeldingen hebben een glanzende blauwe achterkant laten zien, net als het origineel. Aangezien het een Android One-telefoon betreft, zal de prijs tussen de 300 en 400 euro komen te liggen.

Een andere telefoon waarover we het nodige hebben gehoord is de HTC U11 Plus, wat een grotere, betere versie van de originele U11 moet worden. De U11 Plus krijgt naar verluidt een bijna 6-inch scherm met een resolutie van 2880 x 1440 pixels en een beeldverhouding van 18:9. Onder de motorkap vinden we een Snapdragon 835-soc van Qualcomm en foto’s kunnen worden geschoten met de 12-megapixelcamera aan de achterzijde. Het ontwerp krijgt waarschijnlijk smalle bezels rondom het scherm en de behuizing is waterbestendig (IP68). Van dit nieuwe model worden er ook twee varianten verwacht, een model met 4GB RAM en 64GB opslag en een model met 6GB RAM en 128GB opslag.

Het evenement is tot nu toe alleen in Taiwan aangekondigd en het is daarom nog onduidelijk of beide telefoons ook naar Europa komen. Een andere optie is dat HTC een VR-headset aan de U-serie gaat toevoegen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren