HTC Desire 10 Pro en Desire 10 Lifestyle komen in september

Smartphones

HTC en Google werken naar verluidt aan twee nieuwe Nexus-telefoons voor dit jaar, maar daar zal het voor HTC niet bij blijven. De goed geïnformeerde telefoonlekker @evleaks claimt namelijk dat er eveneens twee nieuwe mid-range smartphones in ontwikkkeling zijn: Desire 10 Lifestyle en Desire 10 Pro.

HTC Desire 10 Pro en Lifestyle

Het tweetal wordt in september verwacht en ook zijn de bijhorende specificaties gepubliceerd. De HTC Desire 10 Lifestyle heeft een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Onder de motorkap vinden we een quad-core processor van Qualcomm met een nog onbekende snelheid. Er worden twee configuraties aangeboden: 16GB opslag met 2GB RAM of 32GB opslag en 3GB RAM. Uit de doos draait de Desire 10 Lifestyle op Android 6.0 Marshmallow met HTC’s eigen Sense-interface.

De Desire 10 Lifestyle zal zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, waarbij alle varianten zijn voorzien van een metallic gouden versiering op de randen en rond belangrijke hardware-elementen, zoals de lens van de camera, flitser en de uitsparingen voor de antenne. Het zou gaan om een matte effen kleuren, en niet het gespikkelde uiterlijk van de Desire-telefoons die eerder dit jaar werden geïntroduceerd.

Aan de achterzijde van de Desire 10 Lifestyle is gekozen voor een 13-megapixelcamera met BSI-sensor en een enkele ledflitser, terwijl selfies kunnen worden vastgelegd met de 5-megapixelfrontcam. Beide camera zijn in staat om video’s in 1080p op te nemen.

Audio speelt zoals gebruikelijk bij HTC een belangrijke rol en de Desire 10 Lifestyle is ditmaal uitgerust met BoomSound Hi-Fi Edition stereo speakers in combinatie met een 24-bit DAC. Daarnaast wordt het toestel geleverd met oordopjes van hogere kwaliteit en een breder frequentiebereik om de profiteren van de verbeterde audio-uitgang.

HTC zou de Desire 10 Pro, waarover nog geen verder informatie beschikbaar is, en de Desire 10 Lifestyle rond het einde van september op de markt willen brengen. Wat beide modellen moeten kosten is op moment van schrijven nog onduidelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*