HTC 10, HTC One A9 en HTC One M9 krijgen Android Nougat-update

Besturingssystemen Smartphones

Het is nog maar sinds kort bekend dat Android N als Android Nougat door het leven zal gaan, maar HTC heeft het moment direct gebruikt om te bevestigen dat de HTC One M9, HTC One A9 en de HTC 10 in ieder geval de update zullen krijgen. In tegenstelling tot voorgaande jaren heeft HTC helaas niet aangegeven wanneer de updates voor deze toestellen verschijnen.

Android Nougat

Dat het drietal in de toekomst wordt geüpdatet naar Android Nougat komt niet als een complete verrassing. De HTC 10 is het nieuwste vlaggenschip van het bedrijf en is nog maar sinds enkele maanden te verkrijgen. De HTC One A9 werd eind 2015 op de markt gebracht met Android 6.0 Marshmallow en was destijds een van de eerste niet-Nexus telefoons met deze versie van Android.

Het derde en laatste toestel dat in ieder geval zal worden geüpdatet naar Android Nougat is de HTC One M9, het vlaggenschip dat in de eerste helft van 2015 werd aangekondigd en uitgebracht. De One M9 werd destijds met Android 5.1 Lollipop gelanceerd en heeft sindsdien de Android 6.0 Marshmallow-update ontvangen. We vermoeden dan ook dat Nougat de laatste grote update zal zijn voor het toestel.

HTC geeft verder aan dat het de Android Nougat-update mogelijk nog naar meer telefoons gaat brengen. Helaas is het momenteel nog wachten op het moment dat de definitieve versie van het besturingssysteem verschijnt voordat we meer krijgen te horen over de releasedatum. In de tussentijd lees je hier alles over de features die Android Nougat brengt.

Nog niet in het bezit van de HTC 10?

Winkel  Levertijd  Kleuren  Prijs
Coolblue Voorradig Grijs, zilver en goud €749,-
Wehkamp.nl Voorradig Grijs, zilver en goud €749,-
Media Markt Voorradig Grijs, zilver en goud €749,-
Belsimpel.nl Voorradig Grijs, zilver en goud €749,-
Mobiel.nl Voorradig Grijs, zilver en goud €749,-
GSMWijzer.nl Voorradig Grijs, zilver en goud €749,-
Bol.com Voorradig Grijs, zilver en goud €749,-

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*