‘Geen oplader en EarPods voor iPhone 12 (Max) en iPhone 12 Pro (Max)’

Smartphones

De iPhone 12-serie wordt volgens de doorgaans goed geïnformeerde analist Ming-Chi Kuo geleverd zonder EarPods en lader. Het voordeel voor Apple is het verlagen van de kosten, hoewel het bedrijf publiekelijk zal wijzen op de voordelen van het milieu.

Het ontwerp van de iPhone 12 Pro.

iPhone 12-serie duurder om te maken

Kuo claimt dat Apple een nieuwe 20W-lader heeft ontworpen als optioneel accessoire voor iPhones. De productie van de bestaande 5W- en 18W-lader zou dit later beëindigd worden. Eerder deze maand verscheen er al een foto van de nieuwe versie die qua vormfactor identiek is aan de 18W-snellader.

Lees ook → Resoluties en functies iPhone 12 (Max) en iPhone 12 Pro (Max) gedetailleerd in nieuw rapport

Apple verwacht dat de productiekosten van de iPhone 12-modellen aanzienlijk zullen stijgen als gevolgd van 5G-ondersteuning, echter zou Apple niet van plan zijn om de prijzen te verhogen. Het bedrijf ziet het verwijderen van de EarPods en de lader uit de doos als een manier om de kosten te verlagen, waarbij het milieuvoordelen kan aanwijzen als reden.

Een eerder rapport van Barclays suggereerde dat de iPhone 12-serie nog steeds wordt geleverd met een Lightning-naar-usb-c-kabel in de doos. Kuo verwacht dat Apple later dit jaar ook zal stoppen met het leveren van een 5W-lader bij de tweede generatie iPhone SE, maar hij zei dat een 12W-lader nog steeds zal worden meegeleverd met de huidige generaties van de 10,2-inch iPad, iPad Air en iPad mini.

Apple komt in 2020 vermoedelijk met vier nieuwe iPhone 12-modellen: iPhone 12, iPhone 12 Max en de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max. De analisten verwachten dat de twee duurdere iPhone 12 Pro-modellen over een camerasysteem met drie lenzen en een LiDAR-sensor zullen beschikken, die voor het eerst op de iPad Pro werd geïntroduceerd. Dit zou de weg vrijmaken voor nieuwe augmented reality-ervaringen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*