.

Geen OnePlus 4, maar OnePlus 5

Smartphones

OnePlus komt later dit jaar met zijn volgende vlaggenschip, die mogelijk als de OnePlus 5 op de markt wordt gebracht omdat het cijfer in China staat voor ongeluk, ook wel beter bekend als tetrafobie. Het modelnummer dat deze week werd gespot suggereert in ieder geval dat de OnePlus 4 wordt overgeslagen.

OnePlus

In de database van China’s Radio Regulation Authority is namelijk een onbekende OnePlus-telefoon te vinden met het modelnummer A5000. De OnePlus 3 draagt het modelnummer A3000, terwijl we de OnePlus 3T kennen als de A3010, wat erop wijst dat de A5000 waarschijnlijk als de OnePlus 5 wordt geïntroduceerd.

De vermelding levert geen verdere informatie op over de specificaties van de OnePlus 5, hoewel we verwachten dat het toestel wordt aangedreven door de Snapdragon 835-soc van Qualcomm in combinatie met de Adreno 540-gpu. Daarnaast zou OnePlus ook plannen om een versie op de markt te brengen met maar liefst 8GB aan werkgeheugen.

De verwachting is dat de OnePlus 5 in juni of juli wordt aangekondigd. Mocht dat het geval zijn, dan zullen we binnenkort ongetwijfeld meer te horen over de hardware en het ontwerp van de telefoon.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren