Geen nieuw ontwerp voor Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge

Smartphones

Het nieuwe jaar nadert snel en dat betekent dat de aankondiging van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge ook steeds dichterbij begint te komen. Dit jaar introduceerde het bedrijf een volledig nieuw ontwerp voor de Galaxy S6 met een metalen frame en een voor- en achterkant van glas, en in vergelijking met zijn voorgangers voelt het toestel ook veel meer aan als een premium product en volgens de Koreaanse media zal dat met de Galaxy S7 en S7 Edge niet anders zijn.

Galaxy S7 ontwerp onveranderd

De Korea Times meldt dat het ontwerp van de Galaxy S6 ook zal worden gebruikt voor de Galaxy S7. Dit betekent overigens niet dat er geen veranderingen zullen plaatsvinden, maar deze wijzigingen zullen voornamelijk alleen onder de motorkap zijn te zien. Samsung gaat vermoedelijk de hardware van beide modellen flink onder handen nemen, zoals de introductie van een snellere processor, een mooier scherm en een verbeterde camera. “De Galaxy S7 zal slechts een klein beetje veranderen”, aldus een bron van de site.

Inmiddels is er al het nodige duidelijk over de specificaties van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Beide modellen zullen in Nederland worden aangedreven door de intern ontwikkelde Exynos 8890-soc. Deze chipset maakt gebruik van vier krachtig custom cores die Samsung zelf heeft ontworpen en over de prestaties lijken we ons ook geen zorgen te hoeven maken. Eerder deze week doorbrak de Galaxy S7 (SM-G930) al de magische grens van 100.0000 punten in de benchmark-app AnTuTu, een nieuw record voor een smartphone.

Verder wordt er gesproken over een behuizing van magnesium, een verbeterde Britecell-camera en mogelijk de terugkeer van het microsd-slot. Een volledig overzicht van alle Galaxy S7 en S7 Edge geruchten lees je hier.

De verwachting is dat de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge op 21 februari 2016 worden aangekondigd. Het Unpacked evenement start in dit geval een dag voordat het Mobile World Congress in Barcelona van start gaat en dit evenement is in de voorgaande jaren door Samsung ook veelvuldig gebruikt om de nieuwste Galaxy S-toestellen te onthullen.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*