Galaxy S7 of S7 Edge kopen? Nu voor 367 of 402 euro

Smartphones

Ben je op zoek naar de Samsung Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge? Dit is het moment om tot kopen over te gaan, want momenteel zijn beide toestellen in de verkoop bij Mobiel.nl voor zeer scherpe prijzen. De Galaxy S7 is verkrijgbaar met een bijbetaling van 367 euro en de Galaxy S7 Edge ontvang je vanaf 402 euro. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een abonnement van vijf euro of meer af te sluiten bij T-Mobile.

Galaxy S7-serie voordelig

Dit loont zich zeker, beide toestellen zijn namelijk voor deze prijzen te verkrijgen voor een bedrag van slechts 5 euro per maand. Dit abonnement bestaat uit 0 belminuten en sms’jes, echter kom je alsnog véél goedkoper uit in vergelijking met de losse prijzen. Samsung heeft momenteel een actie lopen waarop je een cashback krijgt van 50 euro bij aanschaf van de Galaxy S7 of 100 euro wanneer je kiest voor de Galaxy S7 Edge.

Dit betekent dat de eerder genoemde prijzen vrijwel overeenkomen met het bedrag dat je uiteindelijk betaalt, hoewel je natuurlijk niet moet vergeten om je abonnement op tijd op te zeggen. Verder lopen er een aantal andere aanbiedingen op Mobiel.nl. Zo krijg je 50 procent korting op de “Stel Samen & Stel Bij”-bundel. Een simonly-abonnement heb je in dit geval al voor 25 euro met 6GB aan data en een onbeperkt aantal belminuten. Momenteel vraagt T-Mobile geen aansluitkosten, waardoor je nog eens 30 euro in je zak kan houden.

De specificaties van de Galaxy S7 Edge blijven verder ongewijzigd. Het gekromde amoled-scherm is nog steeds 5,5-inch groot en heeft een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Onder de motorkap vinden we een Exynos 8890-soc in combinatie met 4GB lpddr4-geheugen en 32GB ufs 2.0-flashggeheugen, met een micro-sd-slot. Aan de achterzijde is er gekozen voor een 12-megapixelcamera met een f/1.7-lens, terwijl selfies kunnen worden geschoten met de 5-megapixelfrontcam. Uit de doos draait de Galaxy S7 Edge op Android 6.0 Marshmallow; later dit jaar wordt een update naar Android 7.0 of 7.1 verwacht.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren