Galaxy S6, S6 Edge of S6 Edge+ kopen? Nu met gratis Gear VR

Smartphones

Ben je van plan om een nieuwe smartphones aan te schaffen, dan heeft Samsung mogelijk een interessante deal voor je. Iedereen die voor 31 oktober een Galaxy S6, Galaxy S6 Edge of Galaxy S6 Edge+ aanschaft, ontvangt een Gear VR ter waarde van €99,99 cadeau.

Gear VR bij Galaxy S6, S6 Edge of S6 Edge+

De Gear VR laat je in combinatie met een toestel uit de Galaxy S6-serie op een laagdrempelige manier kennismaken met virtual reality. Het enige wat je hoeft te doen is de telefoon in de houder te plaatsen en de bril opzetten. Daarnaast zijn de Galaxy S6, S6 Edge en S6 Edge+ in het voordeel ten opzichte van de duurdere standalone brillen, want dankzij de QHD-resolutie (2560 x 1440 pixels) ziet alles er nog steeds scherp uit, ondanks het feit dat virtual reality resulteert in een halvering van de resolutie. Dit komt omdat alle content voor ieder oog afzonderlijk moet worden weergegeven.

Om de Gear VR te ontvangen vul je op de site van Samsung het registratieformulier in. Ons advies is op dit te doen op de pc, omdat we in het verleden verschillende klachten hebben ontvangen over de mobiele pagina. Daarnaast moet je de aankoopbon en de streepjescode met het IMEI-nummer en EAN-code van de verpakking uploaden. Het registreren van de aankoop moet voor 15 november 2016 hebben plaatsgevonden.

Deze promotie is alleen geldig indien u de Galaxy S6 (SM-G920F), Galaxy S6 Edge (SM-G925F), of Galaxy S6 Edge+ (SM-G928) hebt gekocht in Nederland. De promotie is geldig bij aankoop van een los toestel of in combinatie met een nieuw abonnement. Samsung streeft ernaar de Gear VR binnen de 6 weken na het indienen van een volledige en geldige registratie af te leveren.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*