Galaxy S6 of Galaxy S6 Edge kopen? Nu 100 euro cashback!

Smartphones

samsung-galaxy-s6-s6-edge-kopenDe Samsung Galaxy S6 of Galaxy S6 Edge kopen? Dan is dit het moment, want dankzij een tijdelijke cashback-actie krijg je 100 euro retour als je een van de modellen los aanschaft of in combinatie met een abonnement.

Galaxy S6 & Galaxy S6 Edge kopen

De 100 euro cashback bij de aankoop van een Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge is een flinke korting, echter geeft Samsung je niet lang de tijd om over een beslissing na te denken. De cashback-actie loopt namelijk van 13 juli tot en met 31 juli, koop je de Galaxy S6 of S6 Edge na deze datum, dan kom je helaas niet langer in aanmerking voor de cashback. Daarnaast is de actie ook alleen van toepassing op aankopen die vanaf vandaag (13 juli) zijn gedaan, heb je de Galaxy S6 of S6 Edge al eerder aangeschaft, dan val je helaas buiten de boot.

Heb je besloten om de Galaxy S6 of Galaxy S6 Edge te kopen, upload dan voor uiterlijk 15 augustus 2015 de streepjescode met EAN code, IMEI nummer en aankoopbon naar de Samsung website. Vrijwel alle betrouwbare Nederlandse webwinkels doen mee aan de actie, waardoor je ook nog eens op zoek kan gaan naar de beste deal.

Samsung streeft ernaar om de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge cachback-aanvraag binnen 8 weken volledig af te handelen. Gedurende deze periode wordt iedereen op de hoogte gehouden over de status van je aanvraag en het moment dat het cashback bedrag is verstuurd. Mochten er gegevens of documenten ontbreken, dan kun je alsnog deze opsturen in het bericht waarin wordt vermeldt dat de aanvraag incompleet is.

Galaxy S6/S6 Edge los kopen

Van de bovenstaande bedragen kan het cachback-bedrag van 100 euro worden afgetrokken, waardoor je uitkomt op iets meer dan 500 euro.

Bekijk hieronder de beste Galaxy S6 abonnementen, let wel op of de aanbieder onderdeel uitmaakt van de cashback-actie.

Galaxy S6 Abonnement

[sc:galaxys6 ]

Zie hieronder alle Galaxy S6 Edge abonnementen.

Galaxy S6 Edge Abonnement

[sc:galaxys6edge ]

Galaxy S6 & Galaxy S6 Edge informatie

De Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge zijn zonder twijfel de beste Android smartphones van dit moment, want qua specificaties en looks lijkt alleen de iPhone van Apple nog enige concurrentie te bieden. Samsung heeft de behuizing van beide modellen dit jaar voor het eerst gemaakt van een aluminium frame met een stijlvolle voor- en achterkant van glas. Het super-AMOLED scherm is 5,1-inch groot en heeft een QHD resolutie van 2560 x 1440 pixels, en het scherm van de S6 Edge is zelfs heel licht gebogen aan beide zijkanten en dat zorgt voor een uniek en stijlvol uiterlijk.

Beide toestellen draaien op de Exynos 7420-soc van Samsung en het gaat hier om een krachtige octa-core chipset met een snelle Mali-gpu voor goede prestaties in games en maar liefst 3GB werkgeheugen. Samsung introduceerde daarnaast voor de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge de UFS 2.0 technologie voor opslaggeheugen dat tot drie keer sneller is dan traditionele smartphones, zodat apps, films en andere content altijd direct voor je beschikbaar is. Aan de achterzijde vinden we geweldige een 16-megapixelcamera en een 5-megapixelcamera aan de voorzijde voor de mooiste selfies. In de thuisknop van de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge is ook nog vingerafdrukscanner verwerkt voor het unlocken van je telefoon, het authentiseren van betalingen en meer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*