‘Galaxy S6 (Edge) en Note 5 krijgen ook Android 8.0 Oreo’

Smartphones

De uitrol van Android 8.0 Oreo voor de Galaxy S8-serie is eindelijk van start gegaan, maar hoe zit het eigenlijk met de oude vlaggenschepen van het bedrijf. We weten dat Samsung de Oreo-update ook naar de Galaxy S7-serie gaat brengen en volgens nieuwe informatie staan de in 2015 uitgebrachte Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge+ en Note 5 ook op de planning.

Het verrassende nieuws werd door de Amerikaanse tak van T-Mobile naar buiten gebracht. Op de website van het bedrijf is te zien dat men met Samsung overeen is gekomen om Android 8.0 Oreo naar de Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge+ en Note 5 te brengen. “T-Mobile en de fabrikant van het apparaat zijn overeengekomen om een nieuwe software-update te ondersteunen”, zo leest het bericht. Samsung heeft de komst van de update voor de Galaxy S6 en Note 5 nog niet bevestigd.

Er wordt door de provider geen datum genoemd en het kan daarom nog wel uren duren voordat de updates verschijnen. Het duurde al een half jaar voordat de update voor de vlaggenschepen van Samsung werd uitgebracht, waardoor we ongetwijfeld rekening moeten houden met een release over enkele maanden. Daarnaast weten we dat Oreo ook nog in ontwikkeling is voor de Galaxy Note 8 en de Galaxy A-serie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*