.

‘Galaxy C10 krijgt een dubbele camera, net als Galaxy Note 8’

Smartphones

De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ werden ondanks eerdere geruchten niet voorzien van een dubbele camera aan de achterzijde, maar dat wil niet zeggen dat het bedrijf geen voordelen ziet in de technologie. Het zal echter niet het volgende vlaggenschip, de Galaxy Note 8, zijn die als eerste wordt uitgerust met een dergelijke cameramodule, want deze titel lijkt te gaan naar de Galaxy C10.

Samsung Galaxy C10

Eerste Samsung-telefoon met dubbele camera

Een afbeelding van de Galaxy C10 is namelijk zojuist gelekt, waarop duidelijk is te zien dat het toestel beschikt over een dubbele camera aan de achterzijde. De foto werd gepubliceerd op China’s grootste sociale netwerk Weibo en later gedeeld door SlashLeaks. Op dit moment is er nog geen informatie beschikbaar over de specificaties van de camera.

Update: het blijkt te gaan om een render die door een fan is gecreëerd.

Over de rest van de specificaties is eveneens weinig bekend. Geruchten hebben gesuggereerd dat de Galaxy C10 en C10 Plus worden aangedreven door de Snapdragon 660-soc met een Adreno 512-gpu. Beide toestellen zullen ondersteuning bieden voor Bixby, de nieuwe slimme assistent van Samsung. Deze dienst kan door de gebruiker worden geactiveerd met een fysieke knop aan de zijkant van de behuizing.

We gaan ervan uit dat de Galaxy C10-serie beschikt over 6GB aan werkgeheugen, gezien het feit dat de vorig jaar uitgebrachte Galaxy C9 Pro over dezelfde hoeveelheid beschikt. De Galaxy C10 en C10 Plus zullen slechts in een aantal Aziatische landen verschijnen, waaronder China.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren