Foto’s tonen Google Pixel 4 XL met cameraopening in scherm

Smartphones

De Google Pixel 4-serie wordt pas in oktober verwacht, maar vandaag zijn er naar verluidt verschillende foto’s van het grote XL-model gepubliceerd. Eerder deze week verschenen er ook een aantal renders van de Pixel 4 met een enorme camerabult op de achterzijde, vergelijkbaar met wat we hebben gezien van de nieuwe iPhones. De drie foto’s van de Pixel 4 werden gedeeld door Shivam Pandya.

Google Pixel 4 XL

Google heeft het prototype in een case geplaatst om zoveel mogelijk van het ontwerp te verdoezelen. Ondanks deze maatregel is er toch een opening in het scherm te zien voor twee camerasensoren. Daarnaast lijkt de ‘kin’ van het toestel aanzienlijk kleiner te zijn in vergelijking met bestaande Pixel-smartphones. Deze vernieuwing gaat ten koste van de luidspreker, echter zal die naar de onderkant worden verplaatst zodat de stereo speakers worden behouden. De bezels lijken even groot te zijn, waardoor er eindelijk sprake lijkt te zijn van symmetrie.

In vergelijking met de eerder verschenen renders valt op dat de zichtbare oortelefoon aan de rand van bovenzijde niet aanwezig is op dit model. Verder lijkt de nieuwe Pixel naast de Pixel 2 XL te liggen, waardoor het aannemelijk is dat het hier de Pixel 4 XL betreft.

Volgens eerdere geruchten heeft Google drie ontwerpteams samengesteld die onafhankelijk van elkaar werken aan de Pixel 4 en 4 XL. Dat lijkt een verstandige beslissing te zijn nadat de Pixel 3 XL een ontwerp kreeg met een gigantische inkeping en de Pixel 3 vooral bekend is om zijn forse bezels.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren