Foto’s tonen Android 6.0 update voor Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge

Smartphones

Samsung kondigde recentelijk al aan dat het de Android 6.0 Marshmallow update voor de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge samen met een selecte groep gebruikers gaat testen. Het bedrijf laat inmiddels niet langer nieuwe gebruikers toe tot de bèta, hoewel dat voor ons toch al weinig zou uitmaken omdat de test toch al niet beschikbaar was in Nederland. De website SamMobile kon al wel aan de slag met de update en deelde een groot aantal foto’s van de Galaxy S6 en S6 Edge draaiend op de Android 6.0 Marshmallow update.

Android 6.0 Marshmallow

De update brengt de nodige visuele veranderingen: de statusbalk en de ronde knoppen in het quick settings menu zijn nu wit in plaats van blauw, het aan/uit menu is onder handen genomen en ook zijn de iconen van enkele apps aangepast. Daarnaast is het nog steeds mogelijk om van thema te wisselen, en je kan deze thema’s nu zelfs op basis van hun kleurenpalet downloaden, wat een handige toevoeging is wanneer je op zoek bent naar een specifieke stijl.

Android 6.0 Marshmallow brengt ook een aantal nieuwe features die ook te vinden zijn op de recente Nexus smartphones en Pixel C tablet. Het is bijvoorbeeld mogelijk om permissies per app in te stellen, de Galaxy S6 en S6 Edge gaan langer mee in stand-by wanneer de energiebespaarmodus Doze is ingeschakeld en Google Now on Tap kan contextuele informatie weergegeven op basis van wat er op het scherm is te zien. In de camera-app kunnen gebruikers met de Pro modus straks ook de sluitertijd aanpassen.

De verwachting is dat de Android 6.0 Marshmallow update eind januari wordt uitgebracht voor de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge.

[sc:adsense-tekst ]

2 Reacties

  1. Het artikel klopt niet helemaal. De UK deed mee met de beta actie en dir bevindt zich als het goed is toch echt in Europa

    Reageer
    • Je hebt gelijk, aangepast. Bedankt voor het melden.

      Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*