Foto’s LG G4 S gelekt, scherp geprijsde high-end smartphone?

Smartphones

lg-g4-s-1Een Russische site heeft vandaag enkele persafbeeldingen gepubliceerd van wat mogelijk de nog onaangekondigde LG G4 S is. Eerder dit jaar werd het vermeende toestel al gespot in de database van de benchmark-app GFXBench en op de site van de Amerikaanse provider Verizon, echter blijkt dat het hier destijds niet ging om de LG G4 S.

Wanneer we naar de foto’s kijken van de LG G4 S, dan zien we dat het ontwerp van de smartphone bijna identiek is aan zijn grotere broer, waaronder een behuizing die heel licht gebogen is. Er zijn kleine bezels zichtbaar aan de voorzijde, en de knoppen voor de bediening van het volume en de aan/uit knop zijn opnieuw geplaatst terug te vinden op achterkant.

[sc:adsense-tekst ]

Volgens onze Russische vrienden is de LG G4 S voorzien van een 5,2-inch in-cell display (snellere reactie op aanraking) met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, goed voor 423 pixels per inch. Aan de achterzijde is er gekozen voor een 8-megapixelcamera met laser autofocus en een dubbele LED-flitser, inclusief een nieuwe camera-app waarmee gebruikers veel instellingen handmatig kunnen aanpassen.

Onder de motorkap van de LG G4 S vinden we een octa-core processor met acht cores geklokt op 1,5Ghz, helaas is het niet geheel duidelijk welke fabrikant er verantwoordelijk is geweest voor de chip.

De LG G4 S moet ergens in de tweede helft van juli verschijnen voor een nog onbekende prijs. Het Koreaanse bedrag zou de G4 S willen promoten als een high-end smartphone met een aantrekkelijke prijs.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*