Foto toont ontwerp van iPhone 13 (Mini) en iPhone 13 Pro (Max)

Smartphones

Er zijn nieuwe foto’s verschenen van dummymodellen van de aankomende iPhone 13. De beelden werden gepubliceerd door Sonny Dickson op Twitter en tonen het nieuwe cameragebied van de iPhone 13 Pro en iPhone 13, waarbij duidelijk zichtbaar is dat het gedeelte op de high-end modellen fors groter is.

iPhone 13 (Mini) en iPhone 13 Pro (Max)

Het uiterlijk van de modellen komt overeen met eerder gedeelde beelden van schematische tekeningen van de iPhone 13-serie. Op basis van deze informatie blijkt dat de toestellen een dikkere behuizing krijgen met een groter gebied voor de camera’s. Dit zou worden veroorzaakt door de implementatie van sensor-shift stabilisatie voor de gehele serie. Daarnaast zouden de iPhone 13 Pro en Pro Max worden uitgerust met verbeterde ultrawidecamera’s.

Andere verbeteringen voor de iPhone 13 Pro-modellen zouden bestaan uit een 120Hz-oledscherm en always-on functionaliteit. De dikkere behuizing zou ook resulteren in grotere accu’s voor alle modellen, hoewel dat niet direct hoeft te resulteren in een langere accuduur aangezien een scherm met een hogere verversingssnelheid meer energie verbruikt.

De iPhone 13-serie wordt dit jaar weer in september verwacht, terwijl er vorig jaar nog werd gekozen voor een evenement in oktober vanwege het coronavirus. Apple heeft recentelijk verschillende nieuwe iPhones aangemeld bij de EEG-database en partners van het bedrijf zouden zich inmiddels voorbereiden op de productie van de nieuwe lijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*