Foto toont Motorola Moto X Style opvolger met metalen behuizing

Smartphones

Moto-X-4th-genDe Motorola Moto X Style is zonder twijfel een van de betere smartphones in zijn prijsklasse en gezien de populariteit van het toestel twijfelen er dan ook niet over dat het bedrijf in 2016 komt met zijn opvolger. Vandaag is er mogelijk al de eerste foto verschenen van de vierde generatie Moto X (2016) en het vermeende prototype wijst op enkele grote veranderingen.

Motorola Moto X (2016)

De foto van de nog onaangekondigde Motorola Moto X (2016) verscheen op het Chinese CNBeta en de veranderingen zijn onmiddellijk zichtbaar. Het lijkt er namelijk op dat de behuizing van het toestel is vervaardigd van metaal, terwijl de huidige Moto X Style gemaakt is van polycarbonaat. Verder zien we het vernieuwde ontwerp van de cameramodule met een dualtone-ledflitser in het onderste gedeelte van het glas. Onder de camera is het gebruikelijke Motorola logo te zien, ditmaal echter zonder kleine inkeping om je vinger in te laten rusten.

De bovenste en onderste strips zijn vermoedelijk gemaakt van glas of plastic, zodat de antennes zonder problemen werken. Verder zijn er net boven de onderste strip twee rijen van 8 kleine opening te zien, die worden gebruikt voor de audio van de speaker, wat erop zou kunnen duiden dat de opvolger van de Moto X Style niet over stereo speakers beschikt aan de voorzijde. Het ontwerp is in onze ogen wel een flinke vooruitgang en het heeft zelfs wel wat weg van de iPhone 5S, afgezien van de kleur en de plaatsing van de camera. De twee strips zien er in ieder geval beter uit dan de plastic lijnen die Apple heeft gebruikt voor de iPhone 6 en 6s.

Er is nog geen informatie beschikbaar over de specificaties van de vierde generatie Moto X (2016), maar we vermoeden dat het high-end toestel zal worden aangedreven door de Snapdragon 820-soc van Qualcomm. Deze 64-bit quad-core processor zal door vrijwel alle smartphone fabrikanten worden gebruikt voor alle high-end Android apparaten die in 2016 worden uitgebracht.

De Motorola Moto X Style is te koop bij de volgende webwinkels:

Winkel Levertijd Prijs Kopen
CoolBlue 24 uur €499,- Bekijken
BelSimpel.nl 24 uur €499,- Bekijken
GSMwijzer 24 uur €499,- Bekijken
StudentMobiel 24 uur €499,- Bekijken
[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*