Eerste software-update voor Samsung Galaxy S9 en S9+ beschikbaar

Smartphones

Mocht je vorige week een pre-order voor de Samsung Galaxy S9 of S9+ hebben geplaatst, dan ben je waarschijnlijk al in het bezit van een van de twee toestellen. Aankomende vrijdag zal de reguliere lancering plaatsvinden en vanaf dag 1 staat er ook een software-update klaar. Samsung heeft deze week namelijk een update in Duitsland uitgebracht voor de Galaxy S9 en S9+. Het is een relatief kleine software-update van 242 MB en bevat de beveiligingspatches van maart 2018. Het buildnummer voor de Galaxy S9 is G960FXXU1ARC5 en G965FXXU1ARC5 voor de S9+.

Samsung Galaxy S9 software-update

Het is niet exact duidelijk welke verbeteringen de update introduceert, maar we vermoeden dat er enkele bugs worden geplet om de stabiliteit van de software te verbeteringen. In de releasenotities wordt er geen melding gemaakt van specifieke bugs, verbeteringen of nieuwe functies. De toevoeging van de nieuwe beveiligingspatches is welkom, want Google heeft negen kritieke Android-kwetsbaarheden verholpen en vijf die alleen van invloed zijn op de software van Samsung-smartphones.

Eerste software-update voor Samsung Galaxy S9.

Gebruikers van de Galaxy S9 en S9+ kunnen handmatig controleren of de nieuwe software-update beschikbaar is door het instellingenmenu te openen » ‘Over deze telefoon’ » ‘Software-update’. Nog niet in het bezit van een van de nieuwe vlaggenschepen van Samsung? In Nederland zijn de Galaxy S9 en S9+ nu beschikbaar voor pre-order bij SamsungBol.comMediaMarktCoolblueMobiel.nlTele2KPNT-Mobile en Vodafone. Beide telefoons liggen vanaf 16 maart in de winkels. Pre-order de Samsung Galaxy S9 Zwart tussen 25 februari 2018 en 15 maart 2018 en ontvang tot € 400,- inruilwaarde voor je oude smartphone.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*