Eerste promotionele Motorola Moto G (2015) video’s uitgelekt

Smartphones

Motorola-Moto-G-2015We moeten nog tot dinsdag wachten tot de derde generatie Motorola Moto G (2015) officieel wordt aangekondigd, echter is de Android smartphone in de afgelopen weken al verschillende keren te zien geweest op foto’s. Inmiddels lijkt de kraan volledig open te staan, want zojuist zijn ook de eerste promotionele Moto G (2015) video’s online gezet, waarin het merendeel van de verwachte specificaties wordt bevestigd.

De video laat ons de Motorola Moto G (2015) zien die in Brazilië zal worden verkocht en vermoedelijk beschikt model over een feature die niet beschikbaar zal zijn op het Nederlandse model, ondersteuning voor twee simkaarten. Daarnaast zal de Braziliaanse Moto G (2015) niet anders zijn dan de versie die in Europa wordt uitgebracht.

[sc:adsense-tekst ]

Het scherm van de derde generatie Motorola Moto G (2015) is nog steeds 5-inch groot en heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels (294 pixels per inch). Onder de motorkap vinden we een 64-bit Snapdragon 410-soc van Qualcomm. Deze chipset is uitgerust met vier Cortex-A53 cores geklokt op 1,4GHz in combinatie met een Adreno 306 en 1GB werkgeheugen.

Naast het standaard 8GB model met 1GB werkgeheugen, komt Motorola dit jaar ook met een superieure uitvoering van de Moto G (2015). Dit model beschikt over vrijwel dezelfde specificaties, maar dan met 16GB opslagruimte en 2GB werkgeheugen.

Aan de achterzijde van de Moto G (2015) vinden we een 13-megapixelcamera, waarmee video’s in 1080p kunnen worden opgenomen. Voor het maken van selfies is er gekozen voor een 5-megapixelcamera aan de voorzijde. De behuizing is IPX7-gecertificeerd en dat betekent dat de Moto G (2015) waterbestendig is. Verder zou de accu het een dag moeten volhouden en is er dit jaar op alle modellen ondersteuning aanwezig voor 4G connectiviteit.

De Motorola Moto G (2015) wordt officieel op 28 juli aangekondigd. Tijdens dit evenement wordt er ook een nieuwe Moto X verwacht en mogelijk de opvolger van de Moto 360 smartwatch.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*