€75 cashback bij aanschaf Galaxy S6, S6 Edge of S6 Edge+

Smartphones

Samsung verlaagde vorige maand al definitief de prijs van de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge, maar het bedrijf heeft vandaag opnieuw een interessante cashbackactie gelanceerd in Nederland. Wanneer je voor 1 november een Galaxy S6, Galaxy S6 Edge of Galaxy S6 Edge+ aanschaft krijg je cashback van €75.

Galaxy S6, S6 Edge & S6 Edge+ cashback

Het is ook opmerkelijk dat de Samsung Galaxy S6 Edge+ deelneemt aan de actie, want het toestel is nog maar enkele weken beschikbaar. In Nederland heeft de 5,7-inch phablet een adviesprijs van €799 gekregen en door de cashback betaal je nu ‘slechts’ 724 euro. Naast de Galaxy S6 Edge+ maken ook de reguliere Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge deel uit van de cashbackactie.

De kleinere Galaxy S6 Edge is nu te verkrijgen vanaf €500, terwijl de goedkoopste variant, de Galaxy S6, met een scherm zonder afgeronde schermranden vanaf €430 is te verkrijgen. Het is een in onze ogen uitstekende kans om voor een relatief scherpe prijs één van de beste Android smartphones van dit moment op te pikken.

Overigens is de cashbackactie ook geldig wanneer je een abonnement bij één van de onderstaande aanbieders afsluit. Het maakt daarbij niet uit of je het toestel ‘gratis’ krijgt of dat je nog een deel moet bijbetalen. De Galaxy S6 is inmiddels gratis bij een abonnement vanaf €29 per/maand, de S6 Edge vanaf €32 per/maand en de Galaxy S6 Edge+ vanaf €37 per/maand.

Deelnemende winkels en providers

Om je cashback aan te vragen registreer je hier je aankoop. Je moet wel rekening houden met enkele voorwaarden, want niet iedere Nederlandse winkel doet mee aan de actie. Een volledig overzicht van alle modellen die meedoen aan de actie vind je hier. Na aankoop voer je registratieformulier in met het EAN- en IMEI-nummer en een kopie van de factuur. De Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge+ cashbackactie loopt vanaf 21 september tot en met 1 november. Het registratieformulier moet voor 16 november binnen zijn bij Samsung.

Wij hebben sterk het vermoeden dat de Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge+ cashbackactie is gelanceerd vanwege de komst van de nieuwe iPhone 6S en iPhone 6S Plus, die daardoor in sommige gevallen maar liefst 300 euro duurder zijn in vergelijking met de high-end smartphones van Samsung.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*