€ 50,- cashback na aankoop van Samsung Galaxy S6, S6 Edge of S6 Edge+

Smartphones

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone, maar ben je niet van plan om 700 of 800 euro uit te geven aan de nieuwste iPhone of de Galaxy S7 (Edge) van Samsung, dan loopt er deze week bij de Media Markt een zeer interessante actie. Bij de aanschaf van de Galaxy S6, S6 Edge of S6 Edge+, zowel los als in combinatie met een abonnement, krijgt je 50,00 euro terug op je aankoop. Dat betekent dat de prijzen ook automatisch aanzienlijk lager liggen in vergelijking met andere webshops, omdat je gebruik kan maken van de laagste prijsgarantie.

Galaxy S6, S6 Edge en S6 Edge+

De Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge+ zijn de vlaggenschepen van vorig jaar en behoren qua bouwkwaliteit, prestaties en hardware nog altijd tot de beste toestellen van dit moment. Elk model heeft een unieke eigenschap; de Galaxy S6 is het standaard model met een vlak 5,1” scherm, de Galaxy S6 Edge heeft een 5,1” scherm dat aan beide zijkanten is gebogen en de Galaxy S6 Edge heeft ook een gebogen scherm maar dan 5,7” groot.

Dankzij de cashback dalen de prijzen behoorlijk, zo kost de Galaxy S6 geen 459,00 euro maar 409,00 euro, daalt de prijs van de Galaxy S6 Edge van 539,00 euro naar 489,00 euro en haal je de Galaxy S6 Edge+ voor 499,00 euro in huis in plaats van 549,00 euro. De drie modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, goud, zilver en zijn direct uit voorraad leverbaar.

Wie uiterlijk 5 juni een toestel uit de Galaxy S6-serie aanschaft bij de Media Markt krijgt de 50,00 teruggestort. Het is mogelijk om te gaan voor een los toestel of eentje in combinatie met een abonnement. Let wel op dat je je aankoop voor 4 juli registreert, anders vervalt het recht op de cashback. Voor de aanvraag ben je de kassabon en de streepjescode op de verpakking van de telefoon nodig, gooi deze na aankoop dus niet direct weg. Het indienen van je aanvraag doe je hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*