Dit is de tweede generatie Sony Xperia XZ

Smartphones

De verwachting is dat de smartphones uit de tweede generatie Sony Xperia XZ-serie later deze maand op de IFA-elektronicabeurs in Berlijn worden aangekondigd. Vandaag laten we je zien hoe de nieuwe Xperia XZ eruit zal komen te zien en wat de specificaties van het toestel zijn.

Sony G8341

Sony blijft met de nieuwe modellen vasthouden aan een ontwerp met grote bezels aan de boven- en onderkant. Een opvallende verandering is dat de vingerafdrukscanner niet langer is geïntegreerd in het scherm, maar is verplaatst naar de achterzijde, net onder de camera. Verder beschikt het toestel over een usb-c-poort en een 3,5mm-koptelefoonaansluiting.

Het scherm is 5,1-inch groot en heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Onder de motorkap vinden we de Snapdragon 835-soc van Qualcomm in combinatie met 4GB ram en 64GB aan opslag. Aan de achterzijde is er gekozen voor een 19-megapixelcamera, terwijl seflies kunnen worden geschoten in een maximale resolutie van 12-megapixel. Beide camera’s zijn in staat om video’s in 4k vast te leggen. De telefoon draait op Android 8.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*