Dit is de Samsung Galaxy S9 in Coral Blue

Smartphones

Eerder deze week publiceerde telecominsider Evan Blass, ook bekend als @evleaks, een persafbeelding van de Samsung Galaxy S9 en S9+ in Lilac Purple. Vandaag is hij terug met de Coral Blue-variant van de Galaxy S9+. Op de onderstaande afbeelding zie je voor- en achterkant van het aankomende vlaggenschip, die op zondag 25 februari op het Mobile World Congress in Barcelona zal worden aangekondigd.

→ Als eerste de Samsung Galaxy S9 of S9+ ontvangen? Schrijf je dan nu in. 

Samsung Galaxy S9 in Coral Blue

De merknaam ‘Galaxy S9+’ is afgedrukt op de achterzijde en we zien dat het toestel zoals verwacht is uitgerust met een dubbele camera. Daarnaast heeft Samsung de vingerafdrukscanner geplaatst onder de cameramodule, terwijl deze op zijn voorganger nog rechts van de camera was geplaatst. Aan de zijkant van de camera vinden we een led-flitser en een hartslagsensor. De voorzijde is grotendeels ongewijzigd gebleven, echter is de onderste bezel een stukje smaller geworden. Het gekromde oled-scherm scherm is 6,2-inch groot en heeft een resolutie van 2960 x 1440 pixels en een beeldverhouding van 18,5:9. Boven het scherm bevinden zich een aantal sensoren, waaronder een camera, irisscanner en een licht- en nabijheidssensor.

De Samsung Galaxy S9+ in Coral Blue.

Aan de rechterzijde is de aan/uit-knop geplaatst, terwijl de volumeknoppen en de Bixby-knop aan de linkerkant zijn geplaatst. De Galaxy S9 zal vrijwel identiek zijn aan zijn grotere broer, hoewel het niet zal beschikken over een dubbele camera. Beide modellen worden in Europa aangedreven door de Exynos 9810-soc en de Galaxy S9 wordt met 4GB RAM geleverd en de S9+ komt met 6GB RAM. Het tweetal draait uit de doos op Android 8.0 Oreo met de nieuwste Samsung Experience-interface.

Over een aantal weken zullen we het met zekerheid kunnen zeggen. Samsung gaat de Galaxy S9 en S9+ namelijk op zondag 25 februari op het Mobile World Congress in Barcelona onthullen. Het volgende Unpacked-evenement kan live worden bekeken via een livestream op onze site en YouTube. We verwachten dat het vanaf 2 maart mogelijk wordt om een pre-order te plaatsen, terwijl de lancering twee weken later op vrijdag 16 maart zal plaatsvinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*