Apple lost voorraadproblemen iPhone SE definitief op

Smartphones

Het heeft even geduurd, maar sinds afgelopen maandag is de iPhone SE vrijwel overal uit voorraad leverbaar. De populaire 4-inch telefoon werd door Apple al in maart op de markt gebracht, echter is het toestel sinds de eerste week eigenlijk vrijwel niet meer te verkrijgen geweest zonder het plaatsen van een pre-order. Vorige week schreven we nog dat de voorraadproblemen snel achter ons zouden liggen en daar lijkt het momenteel dan ook op.

iPhone SE beschikbaarheid

Wanneer je van plan bent om de iPhone SE aan te schaffen in de online Apple Store, dan wordt het toestel aankomende vrijdag, 1 juli uitgeleverd. Het maakt daarbij niet uit of je gaat voor de 16GB- of 64GB-versie en ook zijn alle kleuren beschikbaar (zilver, spacegrijs, goud, roségoud). Deze modellen zijn eveneens op voorraad bij de Apple Store in Amsterdam, Haarlem of Den Haag, een reservering is niet noodzakelijk want online kan de voorraad worden gecontroleerd.

Verder kun je natuurlijk ook terecht bij de bekende Nederlandse webwinkels, die de iPhone SE in veel gevallen ook uit voorraad kunnen leveren. Hieronder vind je een volledig overzicht, inclusief de voorraadstatus.

Winkel Spacegrijs Zilver Roségoud Goud Prijs
Bol.com Voorradig* Voorradig* Voorradig* Voorradig* Vanaf €489,-
Coolblue Voorradig Voorradig Voorradig Voorradig Vanaf €489,-
Belsimpel.nl Voorradig Voorradig Voorradig Voorradig Vanaf €489,-
Mobiel.nl 1-2 dagen 1-2 dagen Voorradig Voorradig Vanaf €489,-
GSMWijzer Eind juni Eind juni Voorradig Voorradig Vanaf €489,-
Media Markt Voorradig Voorradig Voorradig Voorradig Vanaf €489,-
Typhone.nl Onbekend Onbekend Onbekend Voorradig Vanaf €489,-

* Bekijk andere verkopers voor lagere prijs.

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om de iPhone SE in combinatie met een abonnement af te sluiten. Wij hebben voor jou de beste deals op een rijtje gezet, inclusief de gemiddelde maandprijs.

Bij Tele2 is de iPhone SE te verkrijgen voor een maandelijks bedrag van 34,00 euro. Bij deze optie betaal je niks voor je telefoon en krijg je een onbeperkt aantal belminuten/sms’jes en 4GB aan data op 4G snelheid. Het gemiddelde maandbedrag (24 maanden) komt inclusief aansluitkosten uit op 35,25 euro. Voor de iPhone SE met 64GB opslaggeheugen betaal je iets minder dan 100,00 euro extra over de gehele contractperiode.

  • Prijs abonnement zonder telefoon: 14,88 euro per maand.

T-Mobile volgt op grote achterstand, want bij een abonnement van 40,00 per maand voor 120 belminuten en 3GB aan data ontvang je de iPhone SE in huis. Het totaalbedrag na 24 maanden komt inclusief aansluitkosten uit op 989,95 euro, oftewel een gemiddeld van 41,25 per maand. Bij T-Mobile ben je in vergelijking met Tele2 na de contractperiode een volle 144,00 euro duurder uit met minder MB’s en belminuten.

  • Prijs abonnement zonder telefoon: 20,88 euro per maand.

Vodafone vraagt voor een abonnement met 150 belminuten en 5GB data een maandelijks bedrag van 42,00 euro. Bij deze optie hoef je niet voor de iPhone SE bij te betalen. Het totale abonnement kost je kost na 24 maanden 1033,00 euro. De gemiddeld maandprijs ligt met 43,04 euro hoger dan bij T-Mobile, echter krijg je in ruil meer MB’s en belminuten. In vergelijking met de goedkoopste aanbieder betaal je 186,96 euro meer.

  • Prijs abonnement zonder telefoon: 22,66 euro per maand.

Wil je onbeperkt kunnen bellen en 10.000MB (10GB) aan data verbruiken, dan is KPN mogelijk een optie voor je. Dit abonnement is af te sluiten voor een maandelijks bedrag van 44,00 euro en een looptijd van 24 maanden. Het totaalbedrag komt uit op 1086,00 euro inclusief aansluitkosten, gemiddeld 45,25 per maand. Dit abonnement is na twee jaar 240,00 euro duurder, wel krijg je meer MB’s dan bij Tele2.

  • Prijs abonnement zonder telefoon: 24,88 euro per maand.

Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren