.

Apple komt op 12 september met iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X

Smartphones

Vandaag lekte de golden master van iOS 11 en ontwikkelaars ontdekten in de firmware enkele nieuwe functies van de iPhone 8, echter wordt dit naar verluidt niet de naam van het komende vlaggenschip. Ontwikkelaar Steven Troughton-Smith heeft in de firmware namelijk de vermoedelijke marketingnamen van de nieuwe iPhones ontdekt.

iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X

Volgens de ontwikkelaar zullen de iPhones met lcd-schermen als de iPhone 8 en iPhone 8 Plus worden geïntroduceerd, terwijl de iPhone met oled-scherm als de iPhone X wordt op de markt wordt gebracht. Deze toestellen werden in de afgelopen maanden aangeduid als de iPhone 7s, iPhone 7s Plus en iPhone 8.

→ Schrijf je nu in bij KPN en ontvang een notificatie wanneer de iPhone X beschikbaar is.

Het is nog steeds geen officiële bevestiging, maar gezien het feit dat het de golden master betreft, waarschijnlijk de definitieve versie van iOS 11, hebben wij er net als de ontwikkelaar nog weinig twijfels over dat iPhone X de uiteindelijke naam gaat worden. “Er bestaat een mogelijkheid dat DeviceTree liegt over de marketingnaam, maar misschien niet. Op dit moment denkt D22 (codenaam van de iPhone met oled-scherm) dat het de iPhone X is, dat is voor mij goed genoeg”, aldus Steven Troughton-Smith op Twitter.

Het drietal wordt op 12 september om 19:00 Nederlandse tijd aangekondigd. Naast deze nieuwe apparaten verwachten we ook nog een Apple Watch met lte-connectiviteit en een Apple TV met 4k- en hdr-ondersteuning. Er zal een livestream worden aangeboden op de Apple-site en in de Event-app op de Apple TV. Wil je direct op de hoogte worden gehouden wanneer de iPhone 8 beschikbaar is? Schrijf je dan hier in.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren