Apple komt ook met goedkopere Apple Watch en iPad toetsenbord

Smartphones

Apple Watch SportHet staat al vast dat Apple op woensdag 9 september de iPhone 6S en iPhone 6S Plus gaat onthullen, maar het bedrijf heeft mogelijk ook nog enkele verassingen voor ons in petto. Volgens The New York Times zal Apple namelijk ook een nieuw iPad toetsenbord introduceren en een goedkopere gouden variant van het huidige Apple Watch ontwerp.

Apple Watch

De krant citeert enkele mensen die op de hoogte zijn van wat er aankomende woensdag wordt aangekondigd. Tijdens het evenement zullen er enkele nieuwe metalen afwerkingen voor de Apple Watch worden getoond. Dit sluit aan bij een rapport van KGI Securities analist Ming-Chi Kuo dat in maart werd gepubliceerd, waarin de analist destijds suggereerde dat Apple drie nieuwe materialen voor de Apple Watch zou kunnen gaan introduceren voor het kerstseizoen.

[sc:inpost-tekst ]

Een van de opties zou een goedkopere gouden variant zijn van de Apple Watch Edition. De goedkoopste gouden variant is momenteel beschikbaar vanaf €11.200,00 voor de 38mm versie met een 18-karaats kast van roségoud. Andere materialen die Apple zou kunnen introduceren zijn witgoud, titanium en zelfs keramiek.

Apple Watch Sport

iPad Mini 4 en iPad Pro

Daarnaast suggereert het artikel dat de nieuwe iPads, iPad Pro en iPad Mini 4, ook tijdens het persevenement worden aangekondigd, en dat is toch een kleine verassing aangezien de Apple tablets doorgaans tijdens een ander evenement in oktober worden aangekondigd.

Volgens de bronnen van de New York Times komt Apple ook met een nieuw iPad toetsenbord dat later dit jaar zou kunnen verschijnen. Het is onduidelijk of dit het draadloze toetsenbord is dat onlangs werd goedgekeurd door de Amerikaanse telecomwaakhond FCC, samen met een nieuwe Magic Mouse, of dat het gaat om een volledig ander product. Momenteel maakt Apple geen iPad-specifiek toetsenbord.

In het artikel wordt niet gesproken over de grotere 12,9-inch iPad Pro, die later dit jaar moet verschijnen met een Bluetooth stylus.

Apple TV 2015

Apple TV (2015)

Het rapport bevestigt verder de geruchten over de nieuwe Apple TV (2015), inclusief de adviesprijs van $149 (€149) en de afstandsbediening met touchpad en gyroscoop. De afstandsbediening kan daardoor ook worden gebruikt voor games, vergelijkbaar met de functies van een Wii remote.

Andere nieuwe features van de Apple TV zijn een App Store voor de Apple TV, waarmee gebruikers apps en games kunnen downloaden en deze spelen op het grote scherm. De Apple TV beschikt ook over Siri ondersteuning en een universele zoekfunctie, zodat je eenvoudig naar content kan zoeken in meerdere bronnen, zoals Netflix, iTunes of YouTube.

Mochten de geruchten tot op heden kloppen, dan kunnen we op woensdag 9 september de iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPad Mini 4, iPad Pro, Apple TV (2015) en enkele nieuwe Apple Watch modellen verwachten. Voor de Apple fans is er in ieder geval een hoop om naar uit te kijken.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*