.

Apple brengt iOS 12.1.1 uit met verbeteringen voor FaceTime en iPhone XR

Besturingssystemen Smartphones

Apple heeft iOS 12.1.1 uitgebracht voor de iPhone en iPad. Het is de derde update voor het mobiele besturingssysteem sinds de lancering in september. De update introduceert een aantal kleine verbeteringen voor FaceTime en Haptic Touch op de onlangs uitgebrachte iPhone XR. Gebruikers kunnen de update installeren door het instellingenmenu te openen → Algemeen → Software-update of door gebruik te maken van iTunes.

Na de installatie van iOS 12.1.1 kunnen gebruikers een Live Photo schieten tijdens een FaceTime-gesprek. Deze functie is alleen beschikbaar wanneer de andere gebruiker FaceTime Live Photo’s heeft ingeschakeld. Je kan deze optie activeren in het instellingenmenu onder het kopje FaceTime. FaceTime heeft ook een nieuwe balk aan de onderzijde gekregen met sneltoetsen voor het dempen van een oproep en het wisselen tussen de camera aan de achterkant en de camera aan de voorkant.

Op de iPhone XR kan Haptic Touch worden gebruikt voor voorvertoningen van notificaties. Door iets langer te drukken op een notificatie kun je deze nu uitvouwen. Dit is identiek aan de 3D Touch-functie van de high-end iPhones, zoals de iPhone X en XS.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren