.

Android 9.0 Pie uitgebracht voor Huawei P20 (Pro), Mate 10 (Pro), Honor Play, View 10 en Honor 10

Smartphones

Huawei en dochteronderneming Honor is begonnen met de uitrol van EMUI 9.0-update voor de Huawei P20, P20 Pro, Mate 10, Mate 10 Pro, Honor Play, Honor View 10 en de Honor 10. De nieuwe update is gebaseerd op Android 9.0 Pie en is al enige tijd beschikbaar als b├Ęta. Mocht je in het bezit zijn van een van deze apparaten, dan zal Android Pie binnenkort worden aangeboden als een OTA-update. Het betreft vermoedelijk een geleidelijke uitrol, waardoor de update niet direct voor iedereen beschikbaar zal zijn.

EMUI 9.0 voor P20, Mate 10 en Honor

De Chinese smartphonefabrikant kondigde op Twitter aan dat de ontwikkeling van de op Android Pie gebaseerde EMUI 9.0-update is afgerond voor de Huawei P20-serie, Mate 10-serie, Honor Play, Honor View 10 en Honor 10. Eerder deze maand werd de update al uitgerold naar P20- en P20 Pro-gebruikers in China. De Android 9.0 Pie-update introduceert nieuwe gestures om te navigeren, een nieuw ontwerp voor Quick Settings en tal van kleine verbeteringen met betrekking tot de gebruikersinterface. Daarnaast is ook de Adaptive Battery-functie aanwezig voor het automatisch beperken van batterijgebruik voor apps die je niet vaak gebruikt.

Huawei heeft zelf ook een aantal functies ontwikkeld, zoals HiVision waarmee je naar afbeeldingen kunt zoeken, vergelijkbaar met Google Lens. Volgens Huawei is HiVision in staat om bezienswaardigheden uit 15 landen te herkennen en staan er in de database meer dan 10 miljoen beroemde kunstwerken. De functie herkent ook een groot aantal voedselproducten en kan tegelijkertijd een inschatting maken van het aantal calorie├źn. Verder brengt EMUI 9.0 betere prestaties, One-Click Projection, Password Vault, GPU Turbo 2.0 en PC Mode.

In het instellingenmenu kun je handmatig controleren of de update beschikbaar is. Het is verstandig om de Android 9.0 Pie-update te downloaden met een Wi-Fi-verbinding en zorg er tegelijkertijd voor dat je accu voldoende is opgeladen voordat je de installatie start.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren