Android 7.0 Nougat-update uitgebracht voor Samsung Galaxy S6 Edge

Smartphones

Gebruikers van de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge zullen binnenkort worden geüpdatet naar Android 7.0 Nougat. Volgens de Duitse website Giga.de is Samsung vandaag begonnen met de uitrol van de update in Europa. In de reacties maken verschillende Galaxy S6- en S6 Edge-gebruikers uit Duitsland en Zwitserland melding van de update. Op moment van schrijven is de Nougat-update nog niet beschikbaar in Nederland, maar we verwachten dat daar op korte termijn verandering in komt.

Samsung Galaxy S6 en S6 Edge

Android 7.0 Nougat-update

Volgens de notities van de Android 7.0 Nougat-update worden de Galaxy S6 en S6 Edge voorzien van een aangepaste interface, notificatie verbeteringen, betere multi-window prestaties en efficiënter gebruik van de opslagruimte. De update weegt ongeveer 1,35GB en het is dan ook verstandig om de update via een Wi-Fi-verbinding te downloaden.

Handmatig installeren

Daarnaast kun je de firmware ook handmatig installeren. Download de juiste Nougat-update voor de Galaxy S6 Edge en Odin3. Pak beide bestanden uit en start Odin. Start daarna de smartphone op in Download Mode (aan/uit knop, thuisknop en volume omlaag knop tegelijkertijd indrukken tijdens het opstarten). Verbind je Galaxy S6 (SM-G925F) met je computer en wat tot er een melding verschijnt in Odin. Voeg het update bestand toe aan AP/PDA en controleer of re-partition niet is aangevinkt. Klik op de startknop en wacht tot de installatie is voltooid. Gebruik op eigen risico; vergeet geen backup van je data te maken. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*