Alles over de MediaMarkt btw-actie 2020 in België

Gaming Smartphones

De jaarlijkse btw-actie bij de MediaMarkt België is van start gegaan en dat betekent dat duizenden Belgen weer klaar zullen zitten om te profiteren van deze dagen. Vanaf vandaag worden er in de webshop van de MediaMarkt producten zoals televisies, laptops, tablets, witgoed en nog veel meer tot wel honderden euro’s goedkoper aangeboden. Bovendien blijft de Prijsbelofte gelden, waardoor je korting krijgt op de laagste prijs van de concurrentie.

→ Bezoek hier de website van de MediaMarkt België BTW-actie

MediaMarkt België btw-actie 2020

De MediaMarkt neemt vanaf woensdag 4 maart 00:00 uur tot en met zondag 8 maart 23:59 voor honderden producten de btw voor haar rekening. Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe televisie, laptop, koelkast, wasmachine, tablet of smartphone, dan is dit hét moment om een keuze te maken. Wacht natuurlijk niet te lang, want van bepaalde producten zijn er slechts een beperkt aantal exemplaren beschikbaar. Reserveringen kunnen er gedurende de actie niet worden gedaan op deelnemende producten.

Geen 21 procent korting?

Dat klopt, je ontvangt namelijk een effectieve korting van 17,36%. Stel: een tv kost € 1210,- inclusief btw, dan wordt de actieprijs als volgt berekend: € 1210,- x (100/121) = € 1000,- exclusief btw. Jouw btw-voordeel is dus € 210,- oftewel 17,36%. De wettelijke thuiskopieheffing en BTW blijven gehandhaafd, dus ook op aankopen gekocht tijdens deze actie. Je kan daarom ook nog steeds op naam van jouw bedrijf artikelen kopen tijdens de btw-actie.

MediaMarkt Prijsbelofte

We zien online dat er vraagtekens worden gezet bij de MediaMarkt btw-actie, omdat de retailer zijn prijzen zou verhogen. Wat veel consumenten echter niet weten is dat de MediaMarkt dagelijks al haar prijzen vergelijkt met die van de grootste concurrenten, waarbij altijd de laagste dagprijs wordt gekozen. Dit kan zowel een positief als negatief effect hebben op de prijs. Een hogere prijs kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt doordat er een aanbieding bij een concurrent is afgelopen of dat een product simpelweg niet meer wordt aangeboden. Op 24 januari worden de prijzen voor de laatste keer met de concurrentie vergeleken en over dit bedrag ontvang je een korting van 17,36%. Mocht je ontdekken dat er bij de concurrentie een product alsnog goedkoper is, dan krijg je het verschil gewoon terug.

→ Bezoek hier de website van de MediaMarkt BTW-actie

Welke producten zijn uitgesloten?

Net als voorgaande jaren zijn er verschillende categorieën uitgesloten, hoewel dat overigens niet direct wil zeggen dat er deze week helemaal geen korting zal worden gegeven op de producten die hieronder vallen. Zo zijn er bijvoorbeeld goede deals zijn op de PlayStation 4 en Xbox One.

  • Deelnemende categorieën: tv’s, audio, foto, video & drones, smartphones, smartwatches, desktops, laptops, tablets & e-readers, monitoren & printers, huishoudelijke apparatuur, keukenapparatuur, persoonlijke verzorging, smart home.
  • Uitgesloten categorieën: games, films & muziek, console hardware, computersoftware, speelgoed, boeken & spellen, alle Apple-producten, prepaidkaarten en abonnementen, Power Service en verzekeringen, cadeaukaarten en tegoedkaarten, accessoires.

Cashback-actie van fabrikant

De cashback-acties van fabrikanten zijn ook tijdens de MediaMarkt btw-actie geldig. Je profiteert daardoor niet alleen van de btw-korting maar ook ontvang je een cashback van de fabrikant.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren