.

‘AirPods kunnen in 2019 draadloos worden opgeladen, nieuw ontwerp in 2020’

Smartphones

De doorgaans goed geïnformeerde analist Ming-Chi Kuo verwacht dat de nieuwe AirPods met een draadloze oplaadcase in het eerste kwartaal van 2019 zullen worden uitgebracht. In zijn meest recente rapport schrijft hij dat de AirPods met een ‘volledig nieuw ontwerp’ in het eerste kwartaal van 2020 worden verwacht. Deze updates zullen volgens de analist zorgen voor een sterke omzetgroei voor het product.

Tweede generatie AirPods

Dat Apple werkt aan een case voor de AirPods die draadloos kan worden opgeladen is overigens geen verrassing, want dit product werd in 2017 tijdens de onthulling van de iPhone X al samen met de draadloze oplaadmat AirPower aangekondigd. Sindsdien is het echter stil gebleven en beide producten zijn ook nog altijd niet beschikbaar.

Kuo zegt nog niet te weten wat voor veranderingen het nieuwe ontwerp in 2020 gaat brengen, maar we verwachten niet dat de vorm van de dopjes gaat veranderen. Misschien slaagt Apple erin om de technologie te verkleinen, zodat de staafjes een stukje korter kunnen worden gemaakt. Daarnaast is de verwachting dat de volgende generatie AirPods een ‘Hé Siri’-functie krijgen, waardoor je toegang krijgt tot de digitale assistent van Apple zonder je handen te gebruiken.

Er wordt ook gesuggereerd dat Apple plannen heeft om extra sensoren aan de volgende AirPods toe te voegen voor gezondsheids- en fitnessfuncties. Het is mogelijk dat de nieuwe AirPods zorgen voor verbeterde tracking, wat bijdraagt aan het aantal manieren waarop Apple de Gezondheid-app voorziet van informatie.

De analist schrijft in het rapport dat de AirPods het bestverkopende accessoire zijn van Apple. Kuo verwacht dat Apple in 2021 meer dan 100 miljoen exemplaren van de AirPods zal verkopen. We kregen deze keer helaas geen nieuwe informatie over de mogelijke releasedatum van de AirPower. Alle verwijzingen naar de oplaadmat zijn al enige tijd van de Apple-website verdwenen en een release lijkt dan ook niet op korte termijn te gaan plaatsvinden. Mogelijk wordt het product samen met de draadloze oplaadcase voor de AirPods uitgebracht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren