.

Afbeeldingen tonen DeX Pad voor Galaxy S9 en S9+

Smartphones

Telecominsider Evan Blass, ook bekend als @evleaks, heeft twee afbeeldingen gedeeld van de Samsung DeX Pad, een accessoire voor de Galaxy S9 en S9+. Het docking station maakt het mogelijk om je Galaxy S9 of S9+ te transformeren tot een werkstation. In tegenstelling tot het DeX Dock kunnen de toestellen ditmaal horizontaal worden geplaatst, zodat je het scherm kan gebruiken als trackpad of virtueel toetsenbord.

Samsung Dex Pad

Vanwege de horizontal ligging heeft Samsung een uitsteeksel toegevoegd met een usb-c-aansluiting waarmee je de Galaxy S9 en S9+ kan verbinden. Gezien het feit dat het ontwerp van de nieuwe modellen ongewijzigd is gebleven, is het niet ondenkbaar dat het docking station ook in combinatie met de Galaxy S8, S8+ en Note 8 werkt.

De Samsung DeX Pad is in het midden voorzien van een actieve ventilator om de smartphone te koelen. Het is aannemelijk dat de telefoon op een hogere kloksnelheid wordt geklokt in DeX-modus en ook zal de accu tegelijkertijd worden opgeladen. Aan de achterzijde vinden we een usb-c-poort voor het aansluiten van externe randapparatuur, twee usb-a-poorten (voor een muis en toetsenbord) en een hdmi-uitgang voor het verbinden van een monitor.

Samsung gaat het docking station waarschijnlijk op zondag 25 februari tijdens de onthulling van de Galaxy S9 en S9+ introduceren. Het is nog onbekend wat de DeX Pad gaat kosten.

→ Als eerste de Samsung Galaxy S9 of S9+ ontvangen? Schrijf je dan nu in. 

Verder werd de Galaxy S9+ in de database van de benchmark-app Geekbench gespot. Het gaat hier om de variant met een Snapdragon 845-soc van Qualcomm in combinatie met 6GB aan werkgeheugen. Het toestel wist in de single-core test een score van 2378 neer te zetten en behaalde een multi-core score van 8132. Daarmee zou de Galaxy S9+ de snelste Android-smartphone van dit moment worden, hoewel het nog steeds zijn meerdere moet erkennen in de A11-soc van Apple, die meer dan 10.000 punten scoort in de multi-core test en 4000 punten in de single-core test.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren